Beşiktaş'ta başkan adayları kim? Serdal Adalı adaylığını resmen açıkladı

Orhan Gülek
12.11.2023 - 11:12 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 11:24

Siyah-beyazlılarda yönetim değişikliği öncesi başkanlık koltuğu için bir aday daha çıktı. Serdal Adalı düzenlediği basın toplantısında, olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlık için yarışacağını duyurdu.

Beşiktaş'ta başkan adayları kim? Serdal Adalı adaylığını resmen açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Serdal Adalı, Beşiktaş Kulübü'nde yapılacak seçimde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'ta daha önce Hasan Arat, başkan adaylığını açıklamıştı. Beşiktaş Kulübü'nde olağanüstü genel kurul 26 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

"Hiçbir Beşiktaşlı kayıtsız kalmamalıdır"

Serdal Adalı, Beşiktaş'taki kongre öncesi basın toplantısı düzenledi. Adalı 3 Aralı'ta seçimde başkan adayı olduğunu söyledi.

Adalı, "Büyük Beşiktaş ailesi, Beşiktaş'ımızın bugün tarihinde hiçbir döneminde eşi benzeri görülmemiş bir duruma sokulmuştur. Ulu Önder Atatürk'ün o eşsiz tespiti, adeta Beşiktaş'ımızın da sınavına dönüşmüştür. Dahili ve harici düşmanların bugün Beşiktaş'ı düşürdüğü duruma hiçbir Beşiktaşlı kayıtsız kalmamalıdır." dedi.

"Benim buna seyirci kalmam söz konusu olamaz"

Beşiktaş'ın ligdeki durumuna daha fazla seyirci kalamıyacağını vurgulayan Çalımbay, "Ben, bu camia için en ağır bedeli ödemiş Beşiktaşlılardan biriyim. Benim buna seyirci kalmam söz konusu olamaz. Bu süreçte adaylığımızı destekleyen isimlerden, camianın size vefa borcu var söylemlerini çok duyuyorum. Yapmaya çalıştıklarımızın Beşiktaş camiasında karşılık bulduğunu görmek bizi mutlu ediyor ve cesaret veriyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay ilk sınavında! İşte Beşiktaş - Başakşehir 11'leri
Habere Git

Serdal Adalı'nın Beşiktaş geçmişi

Beşiktaş kulübünde futbol şube sorumlusu ve asbaşkan olarak görev almıştır. 25 Mayıs 2013 tarihindeki yazılı açıklamayla Beşiktaş başkanlığına adaylığını açıkladı. Ancak 16 Haziran 2013 tarihindeki başkanlık seçimini kaybetmiştir. Ekim 2019 yılında Fikret Orman'ın istifasından sonra Beşiktaş başkanlık yarışına aday oldu. Ancak Ahmet Nur Çebi'nin ardından 2. oldu. Yarışta 3. olan ise Hürser Tekinoktay'dı.

Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman?

Beşiktaş Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

Senin için hazırladığımız haberler