Beşiktaş’ta Öfke Seli: Valerien Ismael İstifa! Sergen Yalçın Göreve

İsa Kethüda
16.10.2022 - 22:15 | Son Güncellenme: 16.10.2022 - 23:08

Beşiktaş’ın 2-2 berabere kaldığı Trabzonspor maçının ardından tribünler Valerien Ismael’i istifaya çağırdı. Sergen Yalçın lehine tezahürat yaptı. Detaylar.

Beşiktaş’ta Öfke Seli: Valerien Ismael İstifa! Sergen Yalçın Göreve

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, heyecan fırtınası şeklinde geçen karşılaşmada Trabzonspor ile 2-2 berabare kaldı. Maçın ilk yarısını Maxi Gomez, Trezequet’in golleriyle 2-1 geride kapayan siyah beyazlılar Cenk Tosun’un golüyle beraberliği buldu. Beşiktaş’ın ilk golünü ise Trabzonsporlu Larsen kendi ağlarına gönderdi. 

Maçın ardından İsmael’e istifa çağrısı

Maçta bitiş düdüğünün çalmasının ardından Beşiktaş tribünlerinde adeta bir öfke seli oluştu. Maç içinde Valerien Ismael’e oyuncu değiştirmesi için tezahürat yapan siyah beyazlı taraftarlar bu kez “Valerien istifa” diye bağırdı.

İlgini Çekebilir
Dolmabahçe'de kıran kırana... Ne Kartal ne Fırtına
Habere Git

Sergen Yalçın lehine bağırdılar

Valerien Ismael’e tepki gösteren taraftarlar daha sonra 2020-21 sezonunda Beşiktaş’ı şampiyon yapan Sergen Yalçın’ın isimini bağırdı. 

Başkan Çebi ‘Ismael görevde kalacak’ demişti

Hafta içinde açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, taraftara çağrıda bulunarak kendilerine karşı algı çalışması yapıldığını iddia etmişti.  

Taraftarları teknik kadroya destek olamaya çağıran Çebi şöyle konuşmuştu: “Valerien Ismael'e çok güveniyorum. Kendisinde birçok artı özellikler var. Kupayı, bu seneki şampiyonluğu Valerien Ismael ile kazanma isteğindeyim. Ismael ile bu sezon şampiyonluğu kazanmayı planladım, plan çerçevesinde gidiyorum. 

İlgini Çekebilir
Rachid Ghezzal yine sakatlandı
Habere Git

Valerien Ismael ile ilgili fikrimde bir değişiklik yok. Fikir değiştirmem için bir durum da söz konusu değil. Seçimden 3 ay sonra Beşiktaş'ın hocasıyla zor duruma düşürülerek yönetimin istifasını bekleyenler, boşa bekliyor. 3 yıl bekleyecekler. Ben hocamla sözleşmesi süresince devam edeceğim.”

Ismael sosyal medyada gündem oldu

Öte yandan, 47 yaşındaki teknik adam Valerien Ismael, Trabzonspor maçı sonrasI sosyal medyada #valerienismaelistifa etiketi topic trend oldu. Aynı şekilde Sergen Yalçın ve Şenol Güneş de en çok konuşulanlar listesine girdi.

Senin için hazırladığımız haberler