Beşiktaş'ta Önder Karaveli, Adana Demirspor beraberliğinin sebebini buldu

Orhan Gülek
14.02.2022 - 22:16 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 22:42

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Önder Karaveli maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Beşiktaş'ta Önder Karaveli, Adana Demirspor beraberliğinin sebebini buldu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü 31. dakikada Alex Teixeira kaydetti. Adana Demirspor'un golü ise 90+2. dakikada Samet Akaydın'dan geldi. Ayrıca ev sahibinin 42. dakikada Mario Balotelli'yle attığı gol VAR incelemesi sonucu faul gerekçesiyle iptal edildi.

Beşiktaş'ta Önder Karaveli maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

"Rıdvan, Kerem ve Alex Teixeira'nın sakatlıklarından dolayı hamle yapamadık"

Karaveli "Oyun, plan dahilinde istediğimiz gibi gitti. Oyunun son bölümüne bakarsak 1 puan kazanç gibi. İlk yarıda dengeli ve zaman zaman bizde olan bir oyun vardı. Ancak 60. dakikadan sonra tamamen rakibin üstünlüğünden geçen bir oyundu. Son bölüm her atağın gol pozisyonuna dönüştüğü bir maça dönüştü. Rıdvan, Kerem ve Alex Teixeira'nın sakatlıklarından dolayı hamle yapamadık. Son bölümlerde Ghezzal da sakatlık problemi yaşadı. " ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Teixeira, kaçan fırsatlardan dert yandı
Habere Git

"Mecburi değişikliklerle oyunu tamamladım"

Sakat oyunculardan dert yanan Karaveli "Oyuna hiçbir müdahale yapamadık. Birçok oyuncumuzun sakatlığı vardı. Kupadaki 120 dakikanın etkili olduğunu düşünüyorum. Bir maçta ilk defa hayatımda mecburi değişikliklerle oyunu tamamladım. Maçları kendi adıma içeride ya da deplasman diye ayırmıyorum. Doğru oyun, doğru oyuncular. Bütün ekip olarak buna odaklanıyoruz. Umarım Altay maçında camiamızı galibiyetle ödüllendiririz. Sakatlıkların hangi seviyede olduğunu bilmiyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler