Beşiktaş'ta Önder Karaveli için karar verildi! Yeni hoca gelince...

15.12.2021 - 14:51 | Son Güncellenme: 15.12.2021 - 15:26

Beşiktaş'ta, Sergen Yalçın'ın ardından geçici olarak takımın başına getirilen Önder Karaveli hakkında karar verildi.

Beşiktaş'ta Önder Karaveli için karar verildi! Yeni hoca gelince...

Kartal Yiğit - AJANSSPOR

Önder Karaveli, Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından Kayserispor maçına takımın başında çıkmış ve haftalar sonra kazanılan galibiyette büyük pay sahibi olmuştu.

Kim gelirse gelsin A takımda kalacak

Geçici olarak A Takımın başında olan U19 takımı hocası Önder Karaveli, bundan sonra hangi teknik adam gelirse gelsin A takımda kalacak. 47 yaşındaki UEFA Pro-Lisan sahibi Karaveli genç takımlarla A takım arasında köprü görevi üstlenecek.  

Altyapı devrimi Karaveli ile başlayacak

Bundan sonra altyapıya önem verecek yabancı bir hoca getirme kararı alan ve Bruno Pinheiro ile el sıkışan siyah beyazlılar da altyapı devrimi için Karaveli rol alacak. 

A Takım ve U19 artık tek takım

Bu durumun Pinheiro'ya da iletildiği, bundan sonra çok sayıda genç ismin A takımla antrenmanlara çıkacağı belirtildi. Siyah beyazlılarda yeni dönemde U19 ile A Takımın bir tutularak, toplam da 50 kişilik bir ekip sayılacağı öğrenildi.

Takım izinliyken U19 antrenmanı izledi

Önder Karaveli A Takım dün izinle olmasına rağmen Ümraniye Nevzat Demir Tesislerine giderek U19 takımının antrenmanını izledi.

U19 takımıyla zirvede

Prolisans sahibi olan Önder Karaveli’yi yakından tanıyanlar, onun futbol bilgisinden şüphe etmiyor.  Karaveli, bu sezon Beşiktaş U19 takımıyla 7’de 7 yaparak liderliğe oturdu. Bir maçı da eksik olan takım 23 gol atarken kalesinde sadece 4 gol gördü.

Gordon Milne’yi eleştirdi

Serpil Hamdi Tüzün döneminde Beşiktaş altyapısına oyuncu olarak giren Karaveli, Beşiktaş’a üst üste 3 şampiyonluk yaşatan İngiliz teknik direktör Gordon Milne’yi ise genç yetenek yetiştirmediği için eleştirdi. Karaveli, Milne’nin hazır oyuncu kullanarak Beşiktaş’ın geleceğini karartığı görüşünde.

Senin için hazırladığımız haberler