Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den Fenerbahçe derbisi sürprizi!

17.12.2021 - 09:54 | Son Güncellenme: 17.12.2021 - 10:02

Süper Lig'in 17. haftasında Kadıköy'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Önder Karaveli, derbi maçının 11'ini belirledi.

Beşiktaş'ta Önder Karaveli'den Fenerbahçe derbisi sürprizi!

Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisi öncesi en çok merak edilen konu; geçen hafta Yukatel Kayserispor maçında 90 dakika oynayan 18 yaşındaki Serdar Saatçı ile, ikinci yarısında girdikleri karşılaşmanın kaderini değiştiren Güven Yalçın ve Oğuzhan Özyakup’un oynayıp oynamayacağı idi.

Serdar sahada, Wellinton kulübede 

Hürriyet'in haberine göre; Bu kritik soru dün cevabını buldu ve teknik sorumlu Önder Karaveli, Kadıköy’de sahaya süreceği ilk 11’i belirledi. Karaveli, genç Serdar’ı, Kayseri maçında olduğu gibi defansın göbeğinde Domagoj Vida ile birlikte görevlendirecek ve Welinton’u yedek oturtacak. 

Oğuzhan 11'e, Güven yedek güç

74. dakikasında girdiği Kayseri maçında1 gol atıp 2 de asist yapan Güven’i yedek soyundurup oyunun gidişatına göre ikinci devrede oynatmayı planlayan Karaveli, Oğuzhan’a ise ilk 11’de şans verecek.

“Böyle büyük maçları Oğuzhan gibi oyuncularla kazanabiliriz"

Can Bozdoğan’ın yerine oynatacağı Oğuzhan’ın kalitesine ve tecrübesine çok inandığını ifade eden Önder Karaveli’nin “Böyle büyük maçları Oğuzhan gibi oyuncularla kazanabiliriz. Oğuzhan’ın, hem yetenekleri hem de derbi maç oynama tecrübesiyle Fenerbahçe karşısında bize büyük katkı yapacağına inanıyorum. Fenerbahçe karşısında takımın liderlerinden biri Oğuzhan olacak” dediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler