"Beşiktaş'ta önemli olan bu mağlubiyetten..."

22.10.2018 - 00:48 | Son Güncellenme: 21.10.2018 - 21:52

"Beşiktaş'ta önemli olan bu mağlubiyetten..."

Göztepe'nin Beşiktaş'ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından ünlü futbol adamları Metin Tekin, Tugay Kerimoğlu ve Önder Özen açıklamalarda bulundu.

Metin Tekin, Tugay Kerimoğlu ve Önder Özen'in sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

Göztepe'nin maçı hak ettiğini söyleyen Metin Tekin, "2. yarıda skoru ve maçı hak eden bir Göztepe vardı. İkinci yarıda dağılan bir Beşiktaş vardı. Göztepe hak ederek kazandı." dedi.

Metin Tekin'in diğer açıklamaları şu şekilde:

Bütün anlattıklarınız yorgunluk sebebidir. Ben, Beşiktaş'ta bunun yaşandığını düşünüyorum. 4. yılın sonunda Beşiktaş'ın oyunu, taraftarının hayal ettiği oyun değildir.

Tugay Kerimoğlu'nun açıklamaları ise şu şekilde:

Penaltıdan sonra farklı bir Göztepe. Haklı ve doğru bir kazanç. Oyuncu değişiklikleri ve oyuncuların katkısı etki olabilir. Önemli olan bu mağlubiyetten dersler çıkartmak.

Beşiktaş'ın kadrosunun güçlü olduğunu belirten Önder Özen, "Kağıt üzerinde bu kadro ligimizin en güçlü kadrosudur. Beşiktaş'ta forma bekleyen fakat başka takımlarda direkt oynayan futbolcular var." dedi.

Önder Özen'in diğer açıklamaları şu şekilde:

Tolgay'a kızmamak lazım. Roco o pozisyonda tekrar kaleciye dönebilir. Tolgay Arslan iki omzunu iyi kullanırsa çok daha iyi olur. Saha içindeki liderliği iyi yönetirsen çok iyi olursun bunun da temeli soyunma odasından geçer. Defans oyuncusu olarak bir mesaj verirsin, bir hat belirlersin, bunu da rakip takım anlar. Bu dediklerimi İngiltere'de yapabiliyorlar. (Göztepe'nin kaydettiği 2. golde Beşiktaş defans hattının adam paylaşımıyla ilgili) Saha liderin olmazsa, arkanda seni kimse rahatsız etmiyorsa olmaz! Görenen fotoğraflardan bazı şeyler net görünüyor. Beşiktaş camiasına saygım sonsuz. Benim, Beşiktaş'ın içini yorumlamam saygısızlık olur.

Karius ve Roco'nun Tolgay'ı tercih etmesi de entresan. Bugün için Şenol Güneş'in otoritesinin sorgulanması ya da zarar görmesi söz konusu değil. Bir çalışan, bir personel ya da herhangi birisi tarafından otoritesine zarar verilemez. Oyuncuların o otoritenin altında olduğunu düşünüyorum. Sahaya çıkan oyuncularla Beşiktaş'ın stratejisi örtüşmüyor. Şenol Hoca 2 yıl Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşadı, şampiyonluğu yaşadığında bir daha bir daha istersin...

Senin için hazırladığımız haberler