Beşiktaş'ta Pepe şoku! Açıklama geldi...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Beşiktaş'ta Pepe şoku! Açıklama geldi...

Son 5 Haber

Lamine Yamal, modern futbolun sırrını açıkladı!

Trabzonspor'da Ergin Keleş sürprizi! Gençlerbirliği'nden istifa edip göreve başlayacak

Okan Buruk, Sporting - Galatasaray maçında herkesi şaşırtacak! Abdülkerim'in yerine...

Sporting hazır, gözler Galatasaray maçında! Son antrenman yapıldı

Portekiz'de gündem: Osimhen'in yerine oynayacak isim açıklandı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Beşiktaş'ta Pepe şoku! Açıklama geldi...
Trabzonspor maçı öncesinde Beşiktaş'ta Pepe depremi yaşanıyor. Portekizli yıldızın sağ ayak baş parmağında kırık tespit edildi ve 3-4 hafta arasında sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Pepe'nin çekilen MR sonucunda sağ ayak baş parmağında kırık tespit edildi. Trabzonspor maçı öncesinde yaşanan bu gelişmenin ardından Portekizli oyuncu, maç kadrosundan çıkarıldı. yıldız oyuncu, Bayern maçında da sahada yer alamayacak. Tedavisine başlanan Pepe'nin 3 ila 4 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
Beşiktaş'tan da açıklama geldi
"Fenerbahçe ile oynanan kupa müsabakasında Soldado'nun ayağına basması nedeniyle, parmağında kırık meydana gelen Pepe ile tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilen Quaresma kadroda yer almadılar."