Beşiktaş'ta Quaresma devri kapandı! 'Parasını verin gitsin'

25.08.2019 - 17:44 | Son Güncellenme: 25.08.2019 - 17:52

Beşiktaş'ta Quaresma devri kapandı! 'Parasını verin gitsin'

Beşiktaş’ta toplam 8 sezon görev alan Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ve siyah - beyazlı takım arasındaki ipler tamamen koptu.

Yönetim, “Oyuncularımızdan Ricardo Quaresma ile bugün (dün) yapılan toplantı sonucu kendisine yeni sezonda takım kadromuzda olmayacağı bilgisi verilmiştir. Oyuncuya 2019-2020 sezonu transfer dönemi bitimine kadar takım bulabilmesi için izin verilmiştir. Bu süreçte takım bulamaması durumunda da oyuncu sezonun geri kalanında takımdan ayrı bireysel çalışmayla devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Portekizli yıldız da, kendi Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Kulüp başkanı tarafından takımda istenmediğim konusunda bilgilendirildim. Sorunu çözmek için uğraşıyorum. İlerleyen günlerde geleceğimle ilgili basın toplantısı düzenleyeceğim. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederim” dedi. Quaresma’nın açıklamasında Fikret Orman’ın adını anmayıp ‘Kulüp başkanı’ demesi de dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre yönetim Quaresma’ya “Anlaşarak ayrılalım. İstersen alacaklarına karşılık bonservisini verelim. Geldiğin gün gibi seni uğurlamak isteriz. Kalırsan altyapıya gidersin” dedi.

Portekizli’nin de 3 gün mühlet istediği öğrenildi.

 

FIFA'ya şikayet etmesi bardağı taşırdı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın alacakları nedeniyle Quaresma’ya kızdığı ve bu yüzden yolları ayırdığı da belirtiliyor.

Orman’ın, “Kulüpten âdeta servet kazandı. Bir de kalkmış FIFA’ya şikâyetçi olmuş. Her kulüpte ödemeler gecikiyor. Parasını verin gitsin” dediği öğrenildi.

 
 

Başlangıçta Quaresma’nın kalmasını savunan yönetici Serdal Adalı da son gelişmeler üzerine fikir değiştirdi.

(Spor Arena)

 
 
Senin için hazırladığımız haberler