Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Sevinci

İsa Kethüda
08.03.2023 - 12:13 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 13:03

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen ve Ankaragücü maçı öncesi sakatlanan Rachid Ghezzal'dan sevindirici haber geldi...

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Sevinci

Bu sezon sakatlığı nedeniyle 20 maçta forma giyemeyen Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal'dan sevindirici haber geldi. 

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal gelişmesi

Hürriyet'te yer alan habere göre; üç maçlık galibiyet hasretini Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ederek son veren Beşiktaş’a bir sevindirici haber de Rachid Ghezzal’dan geldi.

Ghezzal, Başakşehir maçında forma giyebilecek

Sakatlığı nedeniyle son iki karşılaşmada forma giyemeyen ve önceki gün yapılan antrenmana katılan Cezayirli futbolcu, 12 Mart Pazar günü oynanacak Medipol Başakşehir maçında forma giyebilecek. 

İlgini Çekebilir
Tosun Paşa'dan Chicago Fire kararı!
Habere Git

Sadece 6 maçta forma giyebildi

Takımda yokluğu en fazla hissedilen futbolcu olan Ghezzal, bu sezon sakatlıklar nedeniyle 6 Süper Lig karşılaşmasında oynayabildi. Cezayirli yıldız, bu sezon çıktığı 6 karşılaşmada 2 gol ve 1 asist kaydetti.

Maxim bu kez ilk 11'de sahaya çıkacak

Teknik direktör Şenol Güneş’in, Ghezzal’ın yanı sıra yeni transfer Alexandru Maxim’i de Başakşehir karşısında ilk 11’de görevlendireceği öğrenildi.

Ankaragücü maçının 84. dakikasında oyuna giren Rumen 10 numara, siyah beyazlı takımda ilk kez forma giymesine karşın, topla buluştuğu anlarda yaptığı şık hareketlerle büyük beğeni toplamıştı.

İlgini Çekebilir
Jesus'tan sert sözler: "Kimse bana fikir veremez!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler