Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın performansının ardındaki gerçeği ortaya çıktı

28.02.2022 - 11:20 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 11:35

Beşiktaş'ta deplasmanda kazanılan Sivasspor maçının kahramanlarından olan Rachid Ghezzal'ın performansının ardındaki sır ortaya çıktı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın performansının ardındaki gerçeği ortaya çıktı

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında oynanan maçta zorlu rakibi Sivasspor'u 3-2 mağlup ederken, galibiyette başrolü oynayan oyunculardan biri de gösterdiği performansın yanı sıra takımın 2. golünü kaydeden Cezayirli oyuncu Rashid Ghezzal olmuştu.

Ghezzal eski günlerini hatırlattı

Rachid Ghezzal, Demir Grup Sivasspor deplasmanında attığı şık kafa golü ve sağ kanattaki müthiş performansıyla büyük alkış topladı. Siyah-beyazlı yönetim, teknik heyet ve taraftarların yüzünü güldüren Cezayirli yıldız başarılı futboluyla eski günlerini hatırlattı.

Ghezzal'ın Sivasspor maçındaki performansının sırrı

Milliyet'in haberine göre; Ghezzal’ın son bir aydır ekstra antrenmanlar yaptığı ve özellikle kuvvet artırıcı çalışmalar üzerinde durduğu aktarıldı. Uyku düzeni ve beslenmesine de çok dikkat eden siyah-beyazlı oyuncu performansını sürekli yukarıya taşıdı. Leicester City’den sezon başında bonservisi 3 milyon Euro karşılığında alınan ve Beşiktaş’la iyi bir sözleşme imzalayan Rachid Ghezzal’ın kendisi hakkındaki olumsuz eleştiriler nedeniyle bir hayli hırslandığı öğrenildi. Yetenekli futbolcunun, “artık eskisi gibi değil” yorumlarına sahada cevap vermek için sıkı bir çalışma sürecine girdiği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Süper Lig'i karıştıracak transfer! Trabzonspor'un eski yıldızı...
Habere Git

Beşiktaş’la imzaladığı sözleşmenin karşılığını vermek isteyen 29 yaşındaki Ghezzal’ın yoğun maç trafiğine rağmen performansını sürekli yukarıya taşıması takdir topladı. Deneyimli futbolcu geçen sezon da özellikle son haftalarda attığı goller ve yaptığı asistlerle şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olmuştu. Ghezzal geçen sezon Süper Lig’de 8 gol, 17 asiste imza attı. Tecrübeli futbolcu bu sezon ise forma giydiği 24 lig maçında 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler