Son Dakika! Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Şoku! 7 Oldu

04.01.2022 - 11:04 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 15:24

Beşiktaş'ta Antalyaspor ile yarın oynanacak olan Süper Kupa maçı öncesinde bir Covid-19 vakası daha ortaya çıkarken, maçta forma giyemeyecek futbolcu sayısı 7'ye çıktı.

Son Dakika! Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Şoku! 7 Oldu

Beşiktaş, Katar'da Antalyaspor ile oynanacak TFF Süper Kupa maçı öncesi bir futbolcu ve bir teknik ekip çalışanının koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Covid testi pozitif çıkan Oğuzhan İstanbul'da kaldı

Siyah beyazlılarda Katar yolculuğu öncesinde Covid-19 testi pozitif çıkan Oğuzhan Özyakup için karantinaya süreci başlatılmıştı. 

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, yarın (5 Ocak) Katar’ın Doha kentinde Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağımız Turkcell Süper Kupa finali öncesinde rutin Covid-19 PCR testi uygulanmıştır.

Yapılan testler neticesinde bir futbolcumuz ile bir teknik ekip çalışanımızda Pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile teknik ekip çalışanımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta büyük operasyon! İsim isim kalacaklar-gidecekler
Habere Git

Rachid Ghezzal da Corona oldu

Beşiktaş'a Süper Kupa maçı önçcesi son kötü haber ise Rachid Ghezzal'dan geldi. Faslı oyuncuya Katar'da yapılan Covid-19 testi pozitif çıktı. Süper Kupa maçının kadrosundan çıkarılan Ghezzal karantina otelinde 7 günlük karantina sürecine alınacak.

İstanbul'daki testi negatif çıkmıştı ama...

Katar'a gitmeden önce İstanbul'da yapılan Covid-19 testi nefatif çıkan yıldız futbolcuya Katar'da semptom gösterdiği için yapılan ikinci Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

İki maçı kaçıracak

9 Ocak'ta oynanacak ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Ghezzal, Türkiye'deki karantina süresi 14 gün olduğu için 21. haftada 14 Ocak'ta oynanacak olan Gaziantep FK maçında da takımdaki yerini alamayacak.  

5 futbolcu kadrodan çıkarılmıştı

Siyah beyazlılarda dün ise üst solunum yolları enfeksiyonu geçiren 5 futbolcunun kadrodan çıkarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler