Son Dakika | Rıdvan Yılmaz'ın Eintracht Frankfurt'a Transferi İptal Oldu

Salim Manav
08.07.2022 - 10:51 | Son Güncellenme: 08.07.2022 - 11:15

Beşiktaş, Alman takımı Eintracht Frankfurt'un istediği Rıdvan Yılmaz için bonservisin ilk iki taksitini peşin isteyince transfer gerçekleşmedi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Rıdvan Yılmaz'ın Eintracht Frankfurt'a Transferi İptal Oldu

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta transferin gözde ismi Rıdvan Yılmaz için Almanya Bundesliga takımı Eintracht Frankfurt büyük bir aşama kaydetmişti. Rıdvan Yılmaz transferinde son dakika gelişmesi yaşandı.

Ödeme planı transferi bozdu

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılan 21 yaşındaki futbolcu için son bir öneri geldi. Alman ekibi, Rıdvan için performansa dayalı bonservis ödemesi teklif etti.

Buna göre 1.5 milyon Euro garanti ücret sonrasında 20 maç oynaması durumunda 1.5 milyon Euro ekstra şeklinde 3+1 yıllık sözleşme Siyah- Beyazlılar'a teklif edildi. Fakat Kara Kartal, 6.5 milyon Euro'da ısrar edince Bundesliga temsilcisi transferden vazgeçti.

Rıdvan Yılmaz'ın performansı

Yeniden siyah-beyazlıların kampına katılan genç oyuncu yaşanan bu durumdan dolayı bir hayli üzgün şekilde çalışmalara başladı.

2021-22 sezonunda Beşiktaş formasıyla 33 resmi maçta görev yapan Rıdvan Yılmaz söz konusu karşılaşmalarda 3 gol attı ve 4 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler