Romain Saiss, Ayrılmak İstediğini Beşiktaş Yönetimine Bildirdi!

13.06.2023 - 10:29 | Son Güncellenme: 13.06.2023 - 10:38

Sezon başında Wolverhampton'dan transfer edilen Romain Saiss, Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini bildirdi. Ahmet Nur Çebi yönetimi, bonservis bedeli istediklerini belirtti.

Romain Saiss, Ayrılmak İstediğini Beşiktaş Yönetimine Bildirdi!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk parolası ile başlanan sezonu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, sezon başında Wolverhampton'dan transfer edilen Romain Saiss ile problem yaşıyor. Ahmet Nur Çebi yönetiminin Saiss krizini nasıl çözeceği önümüzdeki günlerde netleşecek.

Saiss ayrılmak istediğini yönetime iletti

Sabah'ın haberine göre Romain Saiss, Beşiktaş yönetimiyle bir görüşme yaptı. Faslı stoper, yapılan görüşmede takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Saiss kolaylık istedi, yönetim bonservis belirledi

Ayrılık talebini yönetime bildiren Romain Saiss, Ahmet Nur Çebi ve beraberindekilerden kendisine kolaylık tanınmasını istedi. Siyah-Beyazlılar ise belirledikleri bonservis bedelini getirmesini söyledi.

İlgini Çekebilir
Büyük restleşme! Beşiktaş toplantıyı terk etti
Habere Git

Saiss'in bonservisi 4 milyon Euro

Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımı ile adından söz ettiren Romain Saiss, gösterdiği performans ile ülkesinin yarı finale uzanmasında büyük rol oynamıştı. Beşiktaş, Fas kaptanının bonservisini 4 milyon Euro olarak belirledi.

Saiss'in bu sezonki performansı

Bu sezon Siyah-Beyazlı forma ile 26 karşılaşmada görev alan Romain Saiss, 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 2 defa takım arkadaşlarına gol pası veren 33 yaşındaki savunmacı 6 maçta sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler