Beşiktaş'ta Romain Saiss Yolcu! İşte Yerine Transfer Edilmek İstenen Oyuncular...

13.06.2023 - 17:02 | Son Güncellenme: 13.06.2023 - 18:02

Beşiktaş 32 yaşındaki Faslı stoperi Romain Saiss ile yollarını ayırmak istiyor. Siyah-Beyazlılar şimdiden bu bölge içim alternatif oyuncuları belirledi.

Beşiktaş'ta Romain Saiss Yolcu! İşte Yerine Transfer Edilmek İstenen Oyuncular...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de ikinci sırayı son haftada kaybeden Beşiktaş gelecek sezon için takımı güncelleme operasyonlarına başladı. Siyah-Beyazlılar'da ilk revizoyna uğrayacak bölge ise defans hattı.

Saiss ayrılmak istediğini yönetinme iletti

Sabah gazetesinin haberine göre Beşiktaş'ın Faslı stoperi Romain Saiss yönetime takımdan ayrılmak istediğini iletti. Beşiktaş yönetimi ise Fas forması ile 2022 Dünya Kupası'nda yıldızını parlatan oyuncu için 4 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli belirledi.

Premier League'den bedelsiz geldi

Beşiktaş 32 yaşındaki stoperi geçtiğimiz yaz İngiltere Premier League ekibi Wolverhampton Wanderes'tan ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak kadrosuna katıp, oyuncu ile 30 Haziran 2024'e kadar sürecek bir sözleşme imzalamıştı.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın gidecekler listesi ve 4 + 1 planı
Habere Git

İsmael istedi sistem değişti

Sezon başında Beşiktaş'ın teknik direkörlüğünü yapan Valerien İsmael'in 3'lü savunma sisteminin ortasına koymak için transferini istediği oyuncu Siyah-Beyazlılar 4'lü sisteme geçince bekleneni veremedi. Beşiktaş formasını toplamda 26 kez giyen 1.88'lik stoper sezonu 1 gol, 2 asistle tamamladı.

Adaylar Avrupa'dan

TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Saiss'in yerini Premier League'den düşen Leicester City'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Daniel Amartey ya da Portekiz Ligi ekibi Braga'dan Vitor Tormena ile doldurmak istiyor.

Kartal'a sürpriz aday Ankara'dan

NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş'ın Romain Saiss'in yerine düşündüğü isimlerden biri de MKE Ankaragücü'nün 25 yaşındaki Boşnak stoperi Nihad Mujakic oldu. 1.89'luk stoper bu sezon başkent ekibinin formasını 35 maçta giydi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Saiss krizi! Ayrılmak istediğini bildirdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler