Beşiktaş'ta sakatlıkların üstüne bir de Covid pozitif!

25.09.2021 - 17:13 | Son Güncellenme: 25.09.2021 - 21:44

Ajax maçı öncesi sakatlıklarla başı dertte olan Beşiktaş'ta Francisco Montero'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta sakatlıkların üstüne bir de Covid pozitif!

AJANSSPOR-HABER

Peş peşe yaşanan sakatlıklar nedeniyle büyük sıkıntı çeken Beşiktaş'a bir kötü haber de koronavirüs testinden geldi. Siyah-beyazlı takımda Francisco Montero'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

İstanbul'da negatif çıktı kadroya alındı

Siyah-beyazlı kulübün açıklamasında, "Altay müsabakası öncesi Futbol Takımımıza uygulanan rutin Covid-19 PCR testlerinde negatif sonuç alınmasına rağmen kampta semptom göstermesi nedeniyle sağlık ekibimizce izolasyon uygulanarak karantina koşullarında İstanbul’a nakledilen futbolcumuz Francisco Montero’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan Covid-19 PCR testinde pozitif bulguya rastlanmıştır. Montero’nun izolasyon ve tedavi sürecine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır" denildi. 

Ajax ve Sivasspor maçlarında yok

Bilindiği gibi İspanyol savunma oyuncusu takımla birlikte İzmir'e götürülmüş, ancak burada rahatsızlandığı açıklanarak son anda maç kadrosundan çıkarışmıştı. Karantina süreci başlayan Montero, Ajax deplasmanının yanı sıra Süper Lig'deki Sivasspor karşılaşmasında da forma giyemeyecek. 

Pjanic ve Atiba'da adale gerilmesi ile ödem

Beşiktaş'ın açıklamasında diğer futbolcuların sağlık durumları hakkında da bilgilendirmede bulunuldu. "Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde, Atiba ile Pjanic’in uyluk arka adalelerinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
 

Kenan Karaman'ın parmağında kırık

Ayrıca, "Altay müsabakasında sol el ikinci parmağında yaralanma gerçekleşen futbolcumuz Kenan Karaman’ın yapılan kontroller neticesinde parmağında kırık (2. Proksimal falanks) tespit edilmiştir" bilgisi paylaşıldı.

Senin için hazırladığımız haberler