Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın Sözleşmesi İçin Hamle Yapılacak

Ali Bozkurt
10.05.2023 - 09:50 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 09:59

Süper Lig ekibi Beşiktaş, bu sezon gösterdiği performansla Şenol Güneş'in vazgeçilmezi olan Salih Uçan'ın sözleşmesini uzatmak istiyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Salih Uçan'ın Sözleşmesi İçin Hamle Yapılacak

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasını yaparken teknik direktör Şenol Güneş'in raporlarını da devreye sokmaya başladı. Siyah-Beyazlıların 2024 yılında sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan'a yeni sözleşme sunacağı iddia edildi. Detaylar...

Menajeriyle görüşme yapıldı

Fanatik'te yer alan habere göre, Siyah-Beyazlı ekibin, yıldız orta saha oyuncusu Salih Uçan ile sözleşme uzatmak istediği ve bu doğrultuda oyuncu ve menajeriyle temasa geçeceği öğrenildi.

Salih Uçan'ın maaşında artış olacak

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise Kara Kartal'ın sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan yıldız oyuncuyla 2 sezon daha sözleşme uzatmak istediği ve Salih Uçan'ın yıllık 8 milyon TL olan maaşının da 15 milyon TL seviyesine çıkarılacağı ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan eski golcüsüne hamle!
Habere Git

Salih Uçan, Beşiktaş'ta kalmak istiyor

Bu sezon gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Salih Uçan, kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istediği ifade edildi. Uçan, Siyah-Beyazlıların sunacağı yeni sözleşmeyi kabul edeceği de iddia edildi.

Salih Uçan'ın performansı

Salin Uçan, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 26 kez Beşiktaş formasını terletirken 3 gol ve 7 asistle oynadı. Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 kez forma şansı bulan Salih Uçan, toplamda çıktığı 29 karşılaşmada forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler