Beşiktaş Salih Uçan'ın sakatlandığını duyurdu!

Akın Ungan
09.10.2023 - 17:53 | Son Güncellenme: 09.10.2023 - 18:05

Son dakika | Beşiktaş, Salih Uçan'ın İstanbulspor maçında sakatlandığını duyurdu. Oyuncunun tedavisine başlandı. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş Salih Uçan'ın sakatlandığını duyurdu!

AJANSSPOR HABER

Kötü bir dönemden geçen Beşiktaş'ta sakatlıklar takımın peşini bırakmıyor. Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde beklenmeyen kayıplar alan Siyah-Beyazlılar'da Salih Uçan şoku yaşandı.

İstanbulspor maçında sakatlandı

Beşiktaş, Salih Uçan'ın Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında oynanan İstanbulspor maçında sakatlandığını duyurdu. Tecrübeli orta saha, 72'inci dakikada yerini Demir Ege Tıknaz'a bırakmıştı.

Uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de İstanbulspor ile oynadığı maçta sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Salih Uçan’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Salih Uçan’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" denildi.

İlgini Çekebilir
Cenk Tosun: "Montella bizden biri"
Habere Git

Henüz imza atmadı

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Salih Uçan ile görüşmelerde bulundu. Yaz transfer döneminden beri pazarlıkların yapıldığı bilinirken, taraflar arasında henüz yeni kontrat imzalanmadı.

Beşiktaş'ta sakat oyuncular

Beşiktaş'ta sakatlanan Arthur Masuaku, Gedson Fernandes ve Mert Günok gibi isimlerin arasına Salih Uçan da eklendi. Öte yandan Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç'un sezon başından beri sakatlığı bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler