Beşiktaş'ta Samet Aybaba sürprizi!

04.05.2020 - 10:18 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 10:22

Yeniden yapılanan Beşiktaş'ta sportif direktör arayışı devam ediyor. Siyah-beyazlıların eski teknik direktörü Samet Aybaba'ya yöneldiği gündeme geldi.

Beşiktaş'ta Samet Aybaba sürprizi!

Beşiktaş'ta gelecek sezon için yapılanma çalışmaları devam ediyor. Siyah-beyazlıların sportif direktör arayışında olduğu ve eski teknik direktörüne teklif götürmeyi düşündüğü gündeme geldi. Beşiktaş'ta yeni sportif direktör kim olacak? Detaylar ve gelişmeler haberde...

Beşiktaş'tan öze dönüş projesi

Ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren Siyah- Beyazlılar ‘öze dönüş’ politikasına geçmeye hazırlanıyor.

Yeni bir sportif direktör arayışı var

Bu doğrultuda ilk adımı Sergen Yalçın’ı teknik direktörlük koltuğuna getirerek atan Başkan Ahmet Nur Çebi önderliğindeki yönetim, şimdi de kulübe bir sportif direktör kazandırmak istiyor.

Samet Aybaba Beşiktaş'ın gündeminde

Skorer'in haberine göre; birçok ismin bulunduğu listede Beşiktaş efsanesi Samet Aybaba ön plana çıktı.

Aybaba olmazsa, Denizli ve Özdilek listede

En kısa zamanda tecrübeli hoca ile görüşme yapacak olan Beşiktaş, olumsuz cevap alması halinde rotasını Mustafa Denizli ya da Mehmet Özdilek’e çevirecek.

Samet Aybaba: "Güçlü hamleler yapılsaydı belki biz şampiyon olacaktık"

Samet Aybaba, FEDA döneminde Beşiktaş'ın teknik direktörüydü. Aybaba, o dönemle ilgili yaptığı açıklamada, "FEDA döneminde ilk yarıyı, 33 puanlı Galatasaray'ın ardından 30 puanla 2. sırada tamamladık. Onlar Sneijder ve Drogba'yı aldı, biz Gökhan Süzen'i aldık. Güçlü hamleler yapılsaydı belki biz şampiyon olacaktık. Feda döneminde istediğim şey uzun dönem Beşiktaş'ta çalışmaktı. Şu an bir teklif gelirse tabi çalışmak isterim" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler