Beşiktaş'ta şaşırtan Al Musrati gerçeği! İşte oynamama nedeni...

Özgür Koç
15.04.2024 - 08:28 | Son Güncellenme: 15.04.2024 - 08:33

Beşiktaş'ın devre arası transferinde Brega'dan rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Al Musrati’nin son maçlarda yedek kalma nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta şaşırtan Al Musrati gerçeği! İşte oynamama nedeni...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, transfer çalışmalarının son gününde Legia Varşova'dan Ernest Muçi ve Portekiz ekibi Braga'dan Al Musrati'yi renklerine bağlamıştı. Kara Kartal, Musrati için 12 milyon Euro ödemiş ve kulüp tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirmişti.

Süre almakta zorlandı

Muçi performansıyla kısa sürede beğeni kazansa da Al Musrati camiada soru işareti yarattı. Libyalı oyuncuyu, Fernando Santos, Başakşehir karşısında 71. dakikada oyuna almış, Samsunspor mücadelesinde ise tecrübeli isme hiç süre vermemişti. Yaşananlar sonrasında ise kamuoyunda, 'Musrati neden oynamıyor?' sorusu sorulmaya başlanmıştı.

Santos veto etmiş

Fanatik'te yer alan habere göre; 28 yaşındaki oyuncu hakkındaki gerçekler ortaya çıktı. Normalde Fernando Santos’un, Libyalı oyuncunun transferine, “Kendisini iyi tanıyorum. Çevre kontrolü yok. Oyunu iki yönlü oynama özelliğine sahip değil” sözleriyle karşı çıktığı ancak buna rağmen alınmasına tepki olarak 28 yaşındaki oyuncuyu yedeğe çektiği bildirildi.

7 maçta forma giydi

28 yaşındaki Libyalı futbolcu, biri kupada olmak üzere toplamda 7 karşılaşmada siyah beyazlı formayı giydi. Yıldız orta saha bu karşılaşmalarda 457 dakika süre alırken gol ve asist katkısı yapamadı.

Al Musrati'nin Beşiktaş ile 2027 Haziran ayın sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler