Beşiktaş'ta "selam" polemiği! Rıza Çalımbay yanıt verdi...

Özgür Koç
29.02.2024 - 10:06 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 10:11

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel ile siyah beyazlı takımın eski teknik direktörü ve efsanesi ismin Rıza Çalımbay arasında 'selam' polemiği yaşanıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta "selam" polemiği! Rıza Çalımbay yanıt verdi...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın efsane ismi Rıza Çalımbay'dan, siyah beyazlı kulübün ikinci başkanı Hüseyin Yücel'in kendisi hakkındaki paylaşımına yanıt geldi.

"Allahın selamını kuldan esirgeme hocam"

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, dün sosyal medya hesabından Rıza Çalımbay'a yönelik bir paylaşımda bulundu. Yücel paylaşımında Rıza Çalımbay'ın adanı etiketleyerek, "Allahın selamını kuldan esirgeme hocam. Çok selamlar." ifadelerini kullandı.

"Kabul etmiyorum"

Rıza Çalımbay, Hüseyin Yücel'in bu paylaşımı sonrası bir açıklamada bulundu. Rıza Çalımbay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Benim adımı kullanarak bu zamana kadar yapılan açıklamaların çoğuna Beşiktaşlılığıma değer verdiğim için cevap vermedim. Fakat Hüseyin Yücel'in karakterime tamamen ters bir durumu bana yakıştırmasını kabul etmiyorum. Beşiktaş'ı ve beni karşı karşıya getirmek isteyen bu zihniyeti anlamış değilim. Gördüğüm herkese selam veririm ama görmediğim birinin selam vermediğim için bu platforma yazı yazması bana çok iyi niyetli gelmedi. Ben sonuna kadar Beşiktaşlıyım. Kimseyle bir derdim yok. Karakterimi ve kişiliğimi bilen bilir."

 

Senin için hazırladığımız haberler