Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy kararı! 12 milyon...

17.09.2024 - 09:44 | Son Güncellenme: 17.09.2024 - 09:55

Beşiktaş forması giyen ve Avrupa'nın transfer radarında olan 19 yaşındaki genç futbolcu Semih Kılıçsoy için Siyah-Beyazlı kulüpten yeni karar çıktı.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy kararı! 12 milyon...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon yakaladığı çıkışla Avrupa'nın birçok kulübünün transfer radarına giren Semih Kılıçsoy için Siyah-Beyazlı kulüp kararını verdi.

Yıldız gibi parladı

Semih Kılıçsoy, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla başarılı bir performansa imza attı. 19 yaşındaki genç futbolcu, Beşiktaş adına kötü geçen sezonda bulduğu şansı değerlendirmeyi bildi ve dikkatleri üzerine çekti.

Avrupa'nın gözünü üzerine çekti

Semih Kılıçsoy, performansıyla hem A Milli Takım yolunu açtı hem de Avrupa ekipleriyle anıldı. Yaz transfer dönemi boyunca 19 yaşındaki forvet oyuncusu ile Aston Villa, Fulham, Stuttgart, Monaco, Bayer Leverkusen ve Ajax gibi takımların ilgilendiği iddia edildi.

Yönetimden karar çıktı

Beşiktaş ise genç yıldızını en az bir sezon daha takımda tutmak istedi ve gelen teklifleri geri çevirdi. Son olarak Sabah'ta yer alan habere göre; Beşiktaş yönetimi, Semih için kararını verdi.

Yeni sözleşme

Çıkan habere göre; Beşiktaş, takımdaki önemi, performansı ve Avrupa'nın radarında olması sebebiyle Semih Kılıçsoy'un sözleşmesini iyileştirmeye karar verdi.

Zam yapılacak

Beşiktaş'ta yıllık 12 milyon Türk Lirası kazanan Semih Kılıçsoy'un maaşında zam yapılacağı ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler