Beşiktaş'ta Şenol Güneş 4 istedi, 2'ye tamam dedi

Cüneyt Muharremoğlu
06.12.2022 - 09:33 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 09:37

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 4 bölgeye transfer istedi. Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşmesinden sonra sol bek ve orta sahaya öncelik verilmesini söyledi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş 4 istedi, 2'ye tamam dedi

AJANSSPOR HABER

Dünya Kupası arasına Süper Lig'de istediği yerde giremeyen Beşiktaş, ocak ayı için çalışmalarını sürdürüyor. Valerien Ismael'in gitmesinden sonra göreve gelen Şenol Güneş,  takımın eksikliklerini belirledi.

Şenol Güneş, Ahmet Nur Çebi ile görüştü

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampından önce başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi. Güneş, sol bek, stoper, orta saha ve kanat istediğini söyledi.

Güneş, 2 bölgeye acil takviye istiyor

Görüşmede başkan Çebi'nin kulübün ekonomik durumunu gündeme getirdiği öğrenildi. Bunun üzerine Güneş, sol bek ve orta sahaya transfere öncelik verilmesini istedi.

İlgini Çekebilir
Ghezzal çıkartıp çöpe attı, Beşiktaşlılar bayram yaptı
Habere Git

Sol beke Caner Erkin mi?

Sol bekte Arthur Masuaku ve Umut Meraş'tan memnun olmayan Güneş'in eski öğrencisi Caner Erkin'e evet deyip demeyeceği merak ediliyor. 

Caner Erkin Karagümrük'ten ayrıldı

Karagümrük ile yollarını ayıran ve şu an boşta bulunan Caner Erkin'in maliyetinin düşük olması transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor.

Orta saha arayışı

Şenol Güneş'in acil takviye istediği diğer bölge ise orta saha. Beşiktaş Teknik direktörü, Josef de Souza, Atiba Hutchinson, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Kerem Atakan Kesgin, Delle Alli'nin yanına bir ismin daha eklenmesini talep ediyor.

İlgini Çekebilir
"Türkiye'den ayrılıyorum" demişti, Beşiktaş ikna etmek üzere!
Habere Git

Beşiktaş, rotayı Almanya'ya çevirdi

Beşiktaş yönetiminin, orta saha transferi için çalışmalarını Almanya'da yoğunlaştırdığı öğrenildi. Güneş'in istediği özelliklere sahip bir futbolcuyla anlaşma zemini aranıyor.

Beşiktaş yönetimi Şenol Güneş'in istediklerini yapmaya çalışıyor

Antalyaspor ile yapacağı maç Taksim'deki bombalama nedeni ile ertlelenen Beşiktaş, Dünya Kupası arasına 22 puanla 8. sırada gitti. Siyah beyazlılar maddi imkanların oluşması durumunda Güneş'in isteği doğrultusunda stoper ve kanat transferini de yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler