Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Antalyaspor Beraberliği Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
26.02.2023 - 21:46 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 21:55

Süper Lig'de 14. haftanın erteleme maçında Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Antalyaspor Beraberliği Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’de 14. hafta erteleme maçında Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş ile Nuri Şahin’in ekibi Antalyaspor, hakem Abdulkadir Bitigen yönetiminde Dolmabahçe’de karşı karşıya geldi. Mücadele başladığı gibi 0-0'lık eşitlikle sona erdi. 

Karşılaşma sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, mücadele ve karşılaşma öncesi sakatlanan Rachid Ghezzal hakkında konuştu.

"Kapamayı aşamadık"

Beraberlik için üzgün olduklarını ifade eden Güneş, "Kaybettiğimiz 2 puan. Kazanmamız gereken bir maçtı. Üzüntüleri birlikte paylaştığımız ve oynayacağımız oyunla en azından dikkat dağıtmak istedik. Rakip kapanan bir takımdı, onların sahasında oynadık ama kapamayı aşamadık." dedi.

"Hakikaten üzüntü verici maç"

Taraftarın desteğine rağmen kazanamadıklarını dile getiren Güneş, "İkinci yarı daha baskılı oynadık. Verilerde iyi olmamız, maçı kazanacağımız anlamına gelmiyor. Telaşımız ve oyun yapımız kazanmak için yeterli olmadı. Seyircinin coşkusuna cevap veremedik. O bakımdan da hakikaten üzüntü verici maç. Rakibin tarzı doğruydu. Daha fazla pozisyon üretmemiz gerekiyorduk. Penaltı yine netice getirebilirdi ama 2 puan kazansak bile eksiklerimiz vardı. Hem maçta üzüldük, olaylar zaten üzmüştü, üst üste geldi." dedi.

İlgini Çekebilir
Kartal uçmayı unuttu zirveden koptu
Habere Git

"Daha hareketli olması lazımdı"

Karşılaşma öncesi sakatlanan Rachid Ghezzal hakkında da konuşan Güneş, "Ghezzal'ın ısınırken kasığında olan sıkıntı hem onu hem bizi üzdü tabii. Takım üzerinde de olumsuz etkisi oldu. Ghezzal'ı herkes seviyor. Başlangıç olarak son anda Dele Alli'yi koyduk ama o verimi alamadık. Hücum oyuncularının daha hareketli olması lazımdı. Takım olarak kaybettik." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler