Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten üç yabancıyı şoke eden sözler

Cüneyt Muharremoğlu
27.11.2022 - 09:37 | Son Güncellenme: 27.11.2022 - 09:47

Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş, üç yabancı oyuncu Dele Alli, Valerien Rosier ve Artur Masuaku'yu direkt olarak hedef aldı, transfer yapılacağı sinyalini verdi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten üç yabancıyı şoke eden sözler

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda Dele Alli, Valerien Rosier ve Artur Masuaku'yu isim vererek eleştirmesi siyah beyazlılarda kış transfer döneminin sıcak geçeceği şeklinde yorumlandı. 

Aba altından sopa gösterdi

Stoperler Welinton ve Francisco Montero'yu takımda kesin olarak düşünmeyen Şenol Güneş, 3 futbolcuya adeta aba altından sopa gösterdi. Oyuhculardan, Dünya Kupası arasında performanslarını yükseltmesini istedi. 

Delle Alli'ye: Bu şekilde devam ederse konuşacak bir şey yok

Şenol Güneş'in hedefindeki ilk futbolcu İngiliz yıldız Dele Alli oldu.  İngiltere Milli Takımı'ndaki yerini kaybeden futbolcusunun performansını arttırmasını isteyen Güneş, "Dele Alli gider mi, gitmez mi bilmiyorum ama çalışmayla çok değişeceğini düşünüyorum. Dibe vurmuş durumdayken çıkış yapabilir. O bana bir adım atarsa, ben ona üç atacağım. Ondan faydalanabiliriz ama bu şekilde devam ederse konuşulacak bir şey yok" dedi.

İlgini Çekebilir
Yine Adana Demirspor... Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye transfer dejavusu
Habere Git

Rosier'i övdü ama...

Beşiktaş Teknik Direktörü'nün verdiği ikinci isimse Fransız sağ bek Valentin Rosier oldu. Güneş, Rosier için "Bu takımın direkt oyuncusu. Zekası, oyun yeteneği üst seviyede. İyi bir Rosier varken sağ beke ihtiyacımız olmaz" dedi.

Sağ beke transfer sinyali

Rosier'in şu anda bir dalgalanma geçirdiğini belirten Güneş, Kayserispor'un sağ beki Onur bulut'u takımda görmek istediğini söyledi. Güneş'in bu sözleri, Dünya Kupası arasında Fransız oyuncu performansını yükseltmezse bu bölgeye  transfer yapılacağı şeklinde yorumlandı.

"Arthur Masuaku olmazsa başkasına bakacağız"

Güneş'in hedef aldığı bir diğer oyuncu Arthur Masuaku oldu. Güneş, "Sağlıklı ise ben ayaklarını beğeniyorum. Arthur Masuaku çok yazılıyor. Güçlü dönerse, tecrübesi ve yeteneği var. Olmazsa başkasına bakacağız" diye konuştu.  Güneş'in sözleri Masuaku'dan ümidin kesildiği şeklinde yorumlandı.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'dan Şenol Güneş'e: "Oyuncuyu ayartma..."
Habere Git

25 resmi maç maddesi

Wes Ham United'tan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Masuaku'nun sözleşmesinde "25 resmi maça çıkması halinde 2.2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 3 yıllık sözleşmesi uzar" maddesi bulunuyor. 29 yaşındaki Demokratik Kongolu futbolcu, Beşiktaş formasıyla şu ana kadar 12 resmi maça çıktı.

Üç futbolcunun Beşiktaş performansı

26 yaşındaki İngiliz Dele Alli, bu sezon Beşiktaş formasıyla 7 maça çıktı, 1 gol atabildi. 26 yaşındaki Fransız sağ bek Valentin Rosier, bu sezon 13 maçta şans bulurken 1 gol attı, 2 asist yaptı. 29 yaşındaki Arthur Masuaku, 12 kez siyah beyazlı formayı giydi. Demokratik Kongolu futbolcunun 2 asisti bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler