Beşiktaş başkanlık seçimlerinde flaş ittifak! Adalı ile Kocadağ anlaştı

Akın Ungan
15.11.2023 - 15:02 | Son Güncellenme: 15.11.2023 - 15:44

Başkanlık seçimlerine giden Beşiktaş'ta Serdal Adalı, Hasan Arat'ın karşısında aday oldu. Aday olmayacağını açıklayan Emre Kocadağ, Adalı ile anlaştı.

Beşiktaş başkanlık seçimlerinde flaş ittifak! Adalı ile Kocadağ anlaştı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde beklentilerin altında kalan Beşiktaş, başkanlık seçimlerine gidiyor. Taraftarın tepkisini çeken başkan Ahmet Nur Çebi, seçim kararı alırken aday olmayacağını duyurdu.

Emre Kocadağ ile Serdal Adalı anlaştı!

Beşiktaş'ta Hasan Arat ve Serdal Adalı başkanlığa aday oldu. Öte yandan Siyah-Beyazlı camiada dikkat çeken bir ittifak ortaya çıktı. İddiaya göre başkanlığa aday olması beklenen fakat olmayacağını açıklayan Emre Kocadağ, Serdal Adalı ile anlaştı.

2025'e kadar Adalı, sonra Kocadağ!

Emre Kocadağ ile Serdal Adalı arasında sözlü olarak yapılan anlaşmaya göre seçilmesi halinde 2025 yılına kadar Serdal Adalı görevde kalacak. 2025 yılında ise Emre Kocadağ seçime girecek.

İlgini Çekebilir
Rıza Çalımbay'la 'devam' dedi. "Bana sansür uyguluyorlar"
Habere Git

2025'te Orman, Adalı ve Çebi, Kocadağ'ı destekleyecek

Emre Kocadağ, bu seçimde Serdal Adalı'yı destekleyecek. 2025 yılında Kocadağ'ın aday olacağı seçimde ise Fikret Orman, Serdal Adalı ve Ahmet Nur Çebi, Kocadağ'ı destekleyecek.

Hasan Arat, Adalı için geçmiş yönetimlerin devamı demişti

Serdal Adalı'nın karşısında ise efsane başkan Süleyman Seba'nın da bir dönem desteklediği Hasan Arat yer alıyor. Siyah-Beyazlı camia içinde önemli bir isim olan Arat, daha önce yaptığı açıklamada Serdal Adalı'nın geçmiş yönetimlerin devamı niteliğinde olduğunu söylemişti.

"Neden yine kendi içlerinden birini aday gösteriyorlar?"

Hasan Arat, "Şimdiki başkan, bir önceki başkan hakkında KPMG raporu düzenlettirdi. Kimseyle paylaşmadılar. Burada bir gariplik var, değil mi? Neden yine kendi içlerinden birini aday gösteriyorlar? Bu raporlar ve yapılanlar ortaya çıkmasın diye. Burada çok tehlikeli bir durum var. Hesap sorma vaadiyle seçime girmeyiz. Projelerle seçime gireriz. Hesap sorması gereken denetleme kurulu raporu ve genel kuruldur. Bir yönetim, bir önceki yönetimden hesap sorma vaadiyle yönetime gelemez" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler