Beşiktaş'ta Serdal Adalı yönetiminden Ziraat Türkiye Kupası için dev prim!
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Son dakika haberleri | Beşiktaş'ta Serdal Adalı yönetimi, Ziraat Türkiye Kupası'nın kazanılması halinde takıma dev prim dağıtacak.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının uzağında kalan Beşiktaş, yönün Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi. Serdal Adalı yönetimi, kupa için önemli bir hamlede bulundu.
Beşiktaş, kupada yarı final maçına çıkacak
Kötü geçen sezonu kupayla bitirmek isteyen Beşiktaş'ta tek odak Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu. Siyah-Beyazlılar, kupa yarı finalinde Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Beşiktaş yönetiminden özel prim
Sözcü'nün haberine göre Serdal Adalı yönetimi, özel bir prim sistemi belirledi. Konyaspor maçında prim sisteminin uygulanmayacağı kaydedilirken, finalin ardından kupaya ulaşılması halinde dev primin takıma dağıtılacağı ifade edildi.
Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş, Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Yarı finalin diğer ayağında ise Trabzonspor ile Gençlerbirliği eşleşti.
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ve final maçları tarihleri
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki mücadele 5 Mayıs Salı günü, saat 20.30'da, Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.
Gençlerbirliği ile Trabzonspor arasında Eryaman Stadyumu'ndaki yarı final maçı 13 Mayıs Çarşamba günü, saat 20.30'da oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupası'nda final müsabakası ise 22 Mayıs Cuma günü, saat 20.45'te oynanacak. Finalin hangi şehirde ve hangi stadyumda oynanacağı ilerleyen süreçte Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanacak.




