Beşiktaş'ta serzeniş: "Paramızı geri istiyoruz!"

27.02.2020 - 17:46 | Son Güncellenme: 27.02.2020 - 14:51

Beşiktaş'ın Eski Yöneticisi Hakan Aksoy, siyah-beyazlıların gündemini değerlendirdi. Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı, Sergen Yalçın ve kayıp daireler konusunda çarpıcı mesajlar verdi.

Beşiktaş'ta serzeniş: "Paramızı geri istiyoruz!"

Beşiktaş’ın Eski Yöneticilerinden Hakan Aksoy, siyah-beyazlıların gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Sergen Yalçın’ın gelecek sezon adına sağlıklı bir yapılandırmaya imza atacağına inandığını söyleyen Aksoy, çok konuşulan kayıp daireler için ise, ”O paralar hayali verilmedi. Paramızı geri istiyoruz! Bu Beşiktaş’ın en doğal hakkıdır” ifadelerini kullandı.

Radyospor’da Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Hakan Aksoy’un açıklamaları şu şekilde:

Hakan Aksoy: ”Sergen Hoca ile doğru yoldayız”

Beşiktaş’ta pozitif etki anlamında bir Burak Bıyıktay örneği var. Sergen Yalçın da Beşiktaş futbol takımına umut oldu. Çok doğru da gidiyoruz. Trabzonspor maçında bunu gördük. Aylardır böyle sevindiğimi hatırlamıyorum. 2-2 sebebiyle üzgünüz ama karakter olarak doğru yolda gidiyoruz. Sergen Hoca iyi ki var. Matematik olarak şans devam ediyor. Mağlubiyet alsak dahi rakip takımlar da kayıp yaşayabiliyor. Beşiktaş’a inanıyoruz.

Hakan Aksoy: ”Sergen Hoca, gelecek sezon için en iyi yapılanmayı yapar”

Sergen Yalçın geldiğinden beri umut oldu. Futbol karakteri ortaya koyuluyor. Sergen Hoca elinden geleni yapıyor. Gelecek yılın planlamalarını da yapıyor. Kadroyu kurduğun zaman en iyi 11’i ortaya çıkarıyorsan sorun yok. Sergen Yalçın, futbolu ne kadar bildiğini gösteriyor. Gelecek yılın en iyi yapılanmasını yapacağını düşünüyorum.

Karius ve Dorukhan Toköz mesajı…

Motivasyon çok önemli. Karius’un nereden geldiğini herkes biliyor. Adaptasyon sorunları yaşadı. Alakasız yerlerde gol yiyor. Çok kritik yerlerde de başarılı olabiliyor. Teknik detayları hoca bilir. Karius’un kalacağını düşünmüyorum. Beşiktaş’ın bütçesi ve borcu belli. En büyük isteğimiz gençlerin işin içine dahil olması. Bu kadar kaleci yetiştiriyoruz. Pekiyi kim oynuyor? Karius. Ben bütün gençlere şans geleceğine inanıyorum. Dorukhan Toköz ne hale geldi? Bu sakatlık olmasaydı da keşke Dorukhan da olsaydı. Durum çok farklı olurdu bence.

Hakan Aksoy: “Paramızı geri istiyoruz!”

Divan Kurulu’nda Mesut Urgancılar’ın yaptığı açıklamalar önemli. Borçlar bu hale nasıl gelmiş? Anlıyorsunuz. 11 daire var ama elimizde ne para ne de tapu var. Hukuki işlem başlatıldı ve devamı gelecek. Paramızı geri istiyoruz! Para ödenmişse, belgeleri var ise paramızı geri alacağız. Bunu almak da en doğal hakkımız. 3.5 sene önce ipotekli olduğu söylenmişti. O para hayali verilmedi.

Bağış kampanyası için neler düşünüyor?

Mart ayında kampanya başlayacak. Camiada gördüğüm şey; geçmiş yönetimler hesap vermediği sürece çok büyük başarılar geleceğine inanmıyoruz. Sefaları başkaları sürüyor, cefalar hep bize kalıyor. Geçmiş yönetimler dahilinde hukuki girişim başlatılırsa, biz Beşiktaş için elimizden geleni yaparız. Beşiktaş, büyük bir taştır.

“Camiaya bir güven verilmesi lazım”

Divan’da Kocaeli Birlik Spor olayı da açıklandı. Borç neden bu hale geldi? Aras Özbiliz olayı var. Oynamamış futbolcuya bile ödeme yapılmadı mı? Camiamız şu anda yönetimin yanında. Çeşitli görüşmeler yapıyoruz. Kampanyanın en üst noktaya gelmesi için camiaya bir güven verilmesi lazım. Beşiktaş iyi yere gelecektir.

Senin için hazırladığımız haberler