Beşiktaş'ta sıcak transfer gelişmesi! Love zora girdi, yeni hedef belli oldu!

24.01.2018 - 13:29 | Son Güncellenme: 24.01.2018 - 13:29

Beşiktaş'ta sıcak transfer gelişmesi! Love zora girdi, yeni hedef belli oldu!

Cenk Tosun’un Everton’a transfer olmasının ardından golcü bir futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Bir süredir Beşiktaşlı yöneticiler, Alanyaspor yetkilileriyle Vagner Love transferi için görüşüyordu. Tarafların yaptığı görüşmede henüz uzlaşma sağlayamadığı öne sürüldü.

Yayıncı kuruluş beIN Sports’un son dakika haberine göre; Beşiktaş’ın Vagner Love transferi çıkmaza girdi. Haberde; Beşiktaş yöneticilerinin rotayı Antalyaspor forması giyen bir başka tecrübeli golcü Samuel Eto’o ya çevirdiği iddia edildi.

Eto’o’nun performansı

Antalyaspor ile normal şartlarda sözleşmesi 31 Mayıs 2018 tarihinde bitecek olan Samuel Eto’o’nun Akdeniz ekibinde mutsuz olduğu ve mali anlaşmazlık sebebiyle takımdan ayrılmayı kafaya koyduğu konuşuluyor.

36 yaşındaki forvet hatırlanacağı gibi daha önce de Beşiktaş ile görüşmeler yapmış ancak bu transfer çeşitli sebeplerden ötürü gerçekleşmemişti.

Bu sezon Antalyaspor’da 15 maçta forma giyen ve 6 gol 3 asistlik bir performans ortaya koyan Samuel Eto’o’nun da Beşiktaş’a transfer olmaya sıcak baktığı yüksek sesle dillendiriliyor.

Golcü oyuncu, Antalyaspor’daki 3.sezonunu geçiriyor. Eto’o futbol kariyerinde 666 maçta 332 gollük bir performans ortaya koydu. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler