Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Güven Yalçın ile anlaşma sağlayamadığı

02.06.2022 - 16:37 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 16:48

Beşiktaş, sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan Güven Yalçın ile yaptığı son kontrat yenileme görüşmesinde yine anlaşma sağlayamadı. İşte detaylar...

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Güven Yalçın ile anlaşma sağlayamadığı

Beşiktaş sözleşmeleri 30 Haziran'da sona erecek olan üç futbolcusu Cyle Larin ve Domagoj Vida ve Güven Yalçın ile bir süredir sözleşme yenilemek için görüşmelerini sürdürüyor. Genç futbolcu Güven Yalçın ile yapılan son görüşmeden kötü haber geldi. 

Anlaşma sağlanamadı

NTV Spor'da yer alan habere göre; Güven'in talep ettiği yıllık ücret ile siyah beyazlıların teklifi arasındaki fark görüşmeleri durma noktasına getirdi. Yeni bir gelişme yaşanmaması halinde Güven kariyerine farklı bir takımda devam edecek.  

Bundesliga'dan talipleri var

Yeni sezonda daha çok forma giymek isteyen 23 yaşındaki golcüyü futbol hayatına başladığı Almanya'dan iki Bundesliga takımını istediği ve oyuncunun menajeriyle temasa geçtiği ileri sürülmüştü.

İlgini Çekebilir
Cenk Tosun adım adım Beşiktaş'a! Sözleşme detayları belli oldu
Habere Git

Trabzonspor'la da ismi anıldı

Adı Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor ile de anılan Güven'in, yıllık ücret isteğinde Beşiktaş yönetimi ile arasında 300 bin euro'luk fark olduğu ifade ediliyor.

Güven Yalçın'ın performansı

Beşiktaş'ın 2018'de Bayer Leverkusen'den transfer ettiği Güven, siyah beyazlı takım ile çıktığı 101 maçta 20 gol attı, 7 asist yaptı.  Genç hücum oyuncusu bu sezon ise 33 maçta forma şansı bulurken, 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler