Beşiktaş, Hasan Ali Kaldırım'ı Transfer Listesine Aldı

Ali Bozkurt
03.01.2023 - 18:20 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 18:47

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran tecrübeli sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'ı transfer listesine aldı. Detaylar...

Beşiktaş, Hasan Ali Kaldırım'ı Transfer Listesine Aldı

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminde oyuncu arayışlarına başlayan Beşiktaş, sol bek için gündeme Hasan Ali Kaldırım'ı aldı. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in işaret etmesinden sonra siyah-beyazlılarda gündeme geldi. Detaylar...

Hasan Ali Kaldırım listeye alındı

beIN Sports'ta yer alan habere göre, Beşiktaş'ta teknik adam Şenol Güneş, savunma hattını güçlendirmek için transfer raporu sundu. Güneş, sağ bek, sol bek ve stopere transfer isterken yerli ve yabancı isimleri de listeye ekledi. Liste de sol bek için Hasan Ali Kaldırım'ın ismi gündeme geldiği ifade edildi.

Forvet arkası transfer edilecek

Haberde yer alan detaylara göre Beşiktaş, sabunma hattı transferi yanı sıra forver arkası için de görüşmelere başladı. Güneş'in hücum hattını da güçlendirmek istemesi sonrası yönetim hücum oyuncuları listesinde forvet arkası oynayan isimleri de gündemine aldı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş: ''VAR kayıtlarının neden açıklandığını anlayamadık''
Habere Git

Dele Alli ile yollar ayrılacak

Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Dele Alli ile yollar ayrılacak. Beklenen performansa ulaşamayan ve karşılamalarda düşük tempoda kalan 28 yaşındaki oyuncunun kiralık sözleşmesi feshedilmesi bekleniliyor. Siyah-Beyazlılar oyuncuyla görüşerek devre arasında yollarını ayırarak yabancı kontenjanında yer açmak istiyor.

Montero yolcu

Beşikta'ta kiralık olarak forma giydiği dönemde gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi haline gelen İspanyol savunma oyuncusu Montero'nun bonservisi alındıktan sonra istenilen performansa ulaşamadı. Siyah-Beyazlılar, İspanyol savunma oyuncusu ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Montero, bu sezon Süper Lig'de sadece 3 karşılaşmada görev alabildi.

15 maçta görev aldı

Hasan Ali Kaldırım, bu sezon Başakşehir formasıyla Süper Lig'de 6 karşılaşmada forma giydi. 33 yaşındaki sol bek oyuncusu bu 6 karşılaşmada gol ve asist katkısı veremedi. Tecrübeli oyuncu Konferans Ligi gruplarında ise 5 karşılaşmada görev aldı. Oynanan bu maçlarda 1 gol atma başarısı gösterdi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı futbolcu Montero, bebeği için dua istedi!
Habere Git

Konferans Ligi elemelerinde 4 karşılaşmada görev alan Hasan Ali Kaldırım, gol atamazken 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Emre Belözoğlu: Hasan Ali Kaldırım ve Epureanu ile çalışma prensibimiz uyuşumuyor

Emre Belözoğlu, Galatasaray mağlubiyetinin ardından oyuncularıyla kavga ettiği yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını belirtti. Genç teknik adam Hasan Ali Kaldırım ve Alexandru Epureanu ile çalışma prensiplerinin uyuşmadığını oyunculara aktardığını belirterek, "Çok üzgünüm. Üzgün olmak ne kadar yeterli bilmiyorum.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler