Beşiktaş'ta sözleşme planı! 2 isme yeni kontrat yok...

12.10.2021 - 11:49 | Son Güncellenme: 12.10.2021 - 12:00

Beşiktaş yönetimi yeni sözleşmeler için futbolcularla görüşüyor. Yönetim, Oğuzhan Özyakup ve Fabrice N'Sakala ile anlaşma yapacak mı? İşte gelişmeler...

Beşiktaş'ta sözleşme planı! 2 isme yeni kontrat yok...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta sözleşmesi bitecek futbolcularla ilgili çalışma başladı. Ancak; siyah-beyazlılarda Oğuzhan Özyakup ve Fabrice N'Sakala için bir adım atılmadı. İki oyuncuyla yollar ayrılacak mı? Detaylar haberde...

Vida ile yeni görüşme

Beşiktaş yönetimi, Hırvat stoper Domagoj Vida'nın menajerine 1 milyon 750 bin Euro’dan 2 yıllık anlaşma teklif etti. Futbolcuyla milli aradan sonra görüşme yapılacak. 

Larin ve Güven planı

Kanadalı golcü Cyle Larin’e 1 milyon 650 bin Euro’dan 2+1 senelik sözleşme öneren ve pazarlıklarını sürdüren yönetim, genç golcü Güven Yalçın’a da 300 bin Euro maaştan kontrat teklif etti. 

Can Bozdoğan'ın bonservisi alınacak

Schalke’den kiralanan Can Bozdoğan’ın da satın alma opsiyonunu kullanma kararı alan Kartal, 20 yaşındaki ön liberoyla 4 yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Oğuzhan ve N'Sakala ile yollar ayrılabilir

Fanatik'in haberine göre; Douglas, Lens ve Ljajic’le yollarını ayıracak olan Beşiktaş, listede yer alan Oğuzhan Özyakup ve Fabrice N’Sakala’yla ise herhangi bir girişimde bulunmadı. 

Beşiktaş'ın 2.5 milyon Euro’luk maaşına rağmen yıllardır istikrarsız görüntü sergileyen Oğuzhan’la yola devam etmeyebileceği belirtildi.

Yabancı kuralının da etkisi var

Yabancı kuralının gelecek sezon ilk 11’de 7+4’e düşecek olması sebebiyle sol bekte Rıdvan Yılmaz ve Umut Meraş ikilisinin yer almasını göz önünde bulunduran Beşiktaş'ın N’Sakala’ya da yeni bir öneride bulunmama ihtimali yüksek görünüyor.

Senin için hazırladığımız haberler