Beşiktaş'ta sportif direktörlük için 3 yerli aday!

30.04.2020 - 10:25 | Son Güncellenme: 30.04.2020 - 10:25

Beşiktaş'ta yönetim sportif direktörlük makamına getirmek istediği isimler için çalışma yürütüyor. Siyah-beyazlıların gündeminde kimler var? Yerli adaylar arasında dikkat çeken isimler bulunuyor.

Gelecek sezon için planlama yapan Beşiktaş'ın yeni bir sportif direktör arayışında olduğu sıkça gündeme geldi. Siyah-beyazlıların, 3 yerli isimle sportif direktörlük için görüşme yapacağı iddia edildi. Beşiktaş'ın sportif direktörlük için düşündüğü yerli isimler kimler? Gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Beşiktaş'tan sportif direktör çalışması

Futbol şubesinde yeni sezon için düşünülen planlama çerçevesinde sportif direktörlük departmanını tekrar hayata geçirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, yerli ihtimalleri de listeye dahil etmeye hazırlanıyor.

Yerli isimler arasında kimler var?

Hatırlanacağı gibi Rumen teknik adam Mircea Lucescu, siyah-beyazlıların teklifini reddettiğini açıklamıştı. Skorer'in haberine göre; Beşiktaş, siyah-beyazlı takımda futbol oynamış Tayfur Havutçu, Tayfun Korkut ve Mustafa Doğan’ı listesine aldı. Beşiktaş'ın gelecek sezonki bütçesi ise 30 milyon Euro olacak.

Senin için hazırladığımız haberler