Beşiktaş ve Cyle Larin Sosyal Medyada Birbirlerini Takipten Çıktı

Akın Ungan
15.06.2022 - 18:35 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 18:57

Sözleşme konusunda anlaşamayan Cyle Larin ile Beşiktaş, sosyal medyada birbirlerini takipten çıktı. Larin'in tüm fotoğrafları silmesi, Tarkan'ın şarkı sözlerini anımsattı.

Beşiktaş ve Cyle Larin Sosyal Medyada Birbirlerini Takipten Çıktı

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz sezon hedeflerinden uzak kalan bir önceki dönemin şampiyonu Beşiktaş'ta, Tarkan şarkısı çalıyor. Siyah-Beyazlılar'ın, yıldız futbolcusu Cyle Larin ile yaşadığı durum, ünlü şarkıcı Tarkan'ın "Gülümse Kaderine" şarkısını akıllara getirdi.

Larin ile sözleşme konusu alılamadı

Uzun süren sözleşme uzatma konusunda Cyle Larin ile Beşiktaş arasındaki görüşmeler çıkmaza girdi. 2020/21 sezonu şampiyonluğunda önemli rol oynayan Kanadalı'nın, Siyah-Beyazlılar'dan ayrılmasına an meselesi olarak bakılmaya başlandı.

Beşiktaş'ın 1,75 milyon Euro'luk teklifini az buldu

Cyle Larin, Beşiktaş'ın yeni kontrat için yaptığı 1,75 milyon Euro ücret teklifini az bulup, daha yüksek maaş ve 3+1 yıllık sözleşme talep etmişti. Ahmet Nur Çebi yönetimi ile uzun süredir pazarlık masasında bulunan Larin ve menajeri, bir türlü anlaşma sağlayamadı.

"Yak bütün fotoğrafları"

Kara Kartal ile anlaşamayan Cyle Larin, ayrılık öncesi Siyah-Beyazlılar'ı sosyal medya hesabından çıkardı. 4 yılı aşkın süredir içinde bulunduğu Beşiktaş ile ilgili paylaştığı tüm fotoğrafları silen Kanadalı futbolcunun bu hareketi, Tarkan'ın şarkısındaki "Yak bütün fotoğrafları, ona ait bütün eşyaları" sözlerini hatırlattı.

Beşiktaş da Larin'i sildi

Larin'in sosyal medya hesabında yaptığı bu çıkışın ardından Beşiktaş'ın da futbolcusunu resmi Instagram hesabında takipten çıktığı görüldü.

Şampiyonluğa büyük katkı yapmıştı

Sergen Yalçın döneminde 2020/21 sezonu şampiyonluğunun kazanılmasında önemli bir paya sahip olan Cyle Larin, o sezon 45 karşılaşmada 23 kez rakip fileleri havalandırmayı başarmış ve 6 defa takım arkadaşlarına gol pası vermişti. Bu sezon ise takımla beraber kendisinin performansında da düşüş gözlemlenen Larin, bir önceki sezonunu aratmıştı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Yeni takımı komşuda!
Habere Git

Geçtiğimiz sezon sadece 8 gol atabildi

2021/22 sezonununda ise 37 karşılaşmada görev alan 27 yaşındaki kanat forvet, sadece 8 kez gol sevinci yaşayabildi. Larin, 1 defa da son pası veren isim oldu.

Senin için hazırladığımız haberler