Beşiktaş'ta tek değişiklik

05.11.2017 - 20:01 | Son Güncellenme: 05.11.2017 - 20:01

Süper Lig'de Beşiktaş ile Göztepe arasındaki 11. hafta mücadelesinde her iki takım teknik direktörleri son oynadıkları maçlara göre ilk 11'de değişiklikler yaptı.

Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, ligde 3-1 yenildikleri Kasımpaşa maçının ilk 11'inde ikisi zorunlu olmak üzere 3 değişiklik yaptı. Cezalı Adis Jahovic ile sakatlığı bulunan Oscar Scarione'nin yanı sıra Rajko Rotman Beşiktaş maçında forma giyemedi. Bu oyuncuların yerine Nabil Ghilas, Yoan Gouffran ile Nabil Ghilas yer aldı.

Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, daha önce yardımcılığını yaptığı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e bu sefer rakip oldu.

Beşiktaş'ın eski oyuncuları Günay Güvenç, Tanju Kayhan, Ömer Şişmanoğlu ve genç Muhammed Enes Durmuş, Göztepe'de yedek kulübesinde yer aldı.

Beşiktaş'ta 1 değişiklik

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki Fransa temsilcisi Monaco maçından farklı olarak Oğuzhan Özyakup'un yerine Anderson Talisca'ya şans verdi.

Tecrübeli teknik adam ligdeki Aytemiz Alanyaspor maçında da tek değişiklik yaparken, o müsabakada ilk 11'de şans verdiği Oğuzhan Özyakup'a ise yedek kulübesinde tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler