Beşiktaş'ta teknik direktör adayları ikiye indi! İşte listedeki isimler

İsa Kethüda
26.12.2023 - 08:14 | Son Güncellenme: 26.12.2023 - 12:49

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Atakaş Hatayspor'u deplasmanda mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör adayları ikiye düştü. İşte listede yer alanlar.

Beşiktaş'ta teknik direktör adayları ikiye indi! İşte listedeki isimler

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Atakaş Hatayspor'u deplasmanda mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-Beyazlı ekipte aday sayısı ikiye düşürüldü. İşte listedeki bu iki isim.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Hatayspor'u deplasmanda mağlup ettikleri karşılaşma sonrası teknik direktörlerle ilgili çalışmalarının devam ettiğini ve Sergen Yalçın'ın da listede olduğunu söyledi.

"Hocaların arasında Sergen Yalçın var"

Bir gazetecinin "Sergen Yalçın gündemde mi?" sorusuna Uçar, Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın evladı olduğunu dile getirerek, "Hocaların arasında Sergen Yalçın da var. İsim zikretmemem lazımdı ama Sergen Yalçın Beşiktaş'ın çocuğu olunca insan dayanamıyor." yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Feyyaz Uçar Beşiktaş'ın teknik direktör adayını açıkladı
Habere Git

Diğer aday Bruno Genesio

beIN Sports'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dışında diğer düşünülen aday ise Bruno Genesio. Son olarak Rennes'i çalıştıran ve 19 Kasım 2023 tarihinden bu yana takım çalıştırmayan Fransız teknik adam çıktığı 124 maçta 63 galibiyet, 25 beraberlik ve 36 mağlubiyetle 214 puan topladı ve maç başına da 1.73 puan ortalaması yakaladı.

Hafta içi netleşecek

Bruno Genesio ve Sergen Yalçın ile görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar'ın, bu hafta içerisinde teknik direktörünü belirleyeceği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Benden taraflı bir yorum beklemesinler"
Habere Git

Bruno Genesio'dan olumlu sonuç çıkmadı

NTV'de yer alan habere göre ise Beşiktaş'ın Ole Gunnar Solskjaer ve Bruno Genesio ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç çıkmadığı ayrıca Ruud van Nistelrooy'un da olmayacağı belirtildi.

Öte yandan Sergen Yalçın ve diğer adaylar ile temasların sürdüğü ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler