Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'a teknik direktör seçimi yapıyor! Ya Ismael ya Üzülmez

Feride Kara
21.03.2022 - 16:29 | Son Güncellenme: 21.03.2022 - 21:16

Beşiktaş yönetimi yeni teknik direktörü belirlemek üzere toplandı. Başkan Ahmet Nur Çebi, müzakere sonrası ya Valerien Ismael veya İbrahim Üzülmez'i seçecek

Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'a teknik direktör seçimi yapıyor!  Ya Ismael ya Üzülmez

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş yönetimi yeni teknik direktörünü belirlemek üzere Vodafone Park’taki kulüp binasında olağanüstü toplandı. Başkan Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından saat 15.10 gibi kulübe geldi. Sportif direktör Ceyhun Kazancı’nın da yer alacağı toplantıda Önder Karaveli’nin yerine gelecek isme karar verilmesi bekleniyor.

Önder Karaveli: Kulübe zarar vermek istemiyorum

Ajansspor’un elde ettiği bilgilere göre Önder Karaveli’nin istenilen sonuçların gelmemesi üzerine “Kulübe zarar vermek istemiyorum. Ayrılmam daha iyi olur” dedi. Bunun üzerine yönetim, daha önce durdurduğunu açıkladığı teknik direktör arayışları için yeniden düğmeye bastı. Ve bugün itibarıyla siyah beyazlıların masasında iki seçenek var.

Ismael mi Üzülmez mi?

Birincisi Valerien Ismael, ikincisi ise İbrahim Üzülmez. Siyah beyazlı yönetim ya 1+1 sözleşme seçeneğiyle Fransız teknik adamı tercih edecek veya “Sezon sonuna kadar İbrahim Üzülmez” diyecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta flaş istifa kararı! Başkana iletti...
Habere Git

Üzülmez demek Güneş demek!

Yönetimin tercihini Üzülmez’den yana kullanması halinde gelecek sezon takımın başına Şenol Güneş’in geçmesi olasılığı da çok güçlenecek. Çünkü Ajansspor daha önce duyurduğu haberde Üzülmez’in Güneş’in yardımcısı olarak gelecek sezon takıma gelebileceğini belirtmişti.

Senin için hazırladığımız haberler