Hazırlık Maçı | Beşiktaş - Mainz 05: 1-0 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
15.07.2022 - 23:03 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 23:20

Yeni sezon için çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Mainz 05 ile hazırlık maçı yaptı. Siyah-Beyazlılar mücadeleyi 1-0 kazanmayı başardı. İşte detaylar.

Hazırlık Maçı | Beşiktaş - Mainz 05: 1-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon çalışmalarına devam eden Beşiktaş ile Mainz 05, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeni transferlerden Wout Weghorst ve Jackson Muleka'nın da şans bulduğu mücadeleyi Siyah-Beyazlılar, 1-0 kazanmayı başardı.

Ersin, Necip, Welinton, Montero, Rosier, Salih, Gedson, Umut, Emirhan Delibaş, Nkoudou ve Cenk 11'i ile maça başlayan Beşiktaş, çizdiği görüntü ile taraftarı heyecanlandırdı. Mainz karşısında üstün bir oyun sergileyen Siyah-Beyazlılar, kalesinde fazla pozisyon vermedi.

Takım hocayı anladı

Teknik Direktör Valerien Ismael'in uygulamaya çalıştığı oyun sistemini anlamış olan oyuncular, takım halinde hücum ve hep birlikte savunma yapmayı başardı.

Tek gol Tosun Paşa'dan!

Maçın 24. dakikasında Salih Uçan'ın pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Cenk Tosun, sağ ayağıyla uzak köşeye vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

Weghorst ve Muleka ilk kez podyuma çıktı

Mainz karşısındaki hazırlık maçında ilk kez Beşiktaş taraftarının önüne çıkan Weghorst ile Muleka iyi bir görüntü verdi. Mücadelenin ikinci yarısına yeni transferleri ile başlayan Kara Kartal, ikilinin baş rolde olduğu hücum organizasyonlarında gol aradı.

Avusturya'da mağlubiyet yüzü görmedi

Beşiktaş, Avusturya kampında çıktığı hiçbir maçta yenilmedi. Siyah-Beyazlılar, 3 maçlık programda 2 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Oynanan mücadelelerde 3 gol kaydeden Kara Kartal, kalesinde ise 1 gol gördü.

Beşiktaş'ın Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçları

  • Beşiktaş 2-1 Werder Bremen
  • Beşiktaş 0-0 Viktoria Plzen
  • Beşiktaş 1-0 Mainz 05
Senin için hazırladığımız haberler