Beşiktaş, Emrecan Uzunhan Transferinde Masadan Kalktı

İsa Kethüda
13.07.2022 - 12:50 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 12:58

Beşiktaş transfer haberleri... Uzun bir süredir İstanbulspor forması giyen Emrecan Uzunhan'ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, masadan kalktı. Detaylar.

Beşiktaş, Emrecan Uzunhan Transferinde Masadan Kalktı

Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka gibi önemli oyuncuları transfer eden Beşiktaş, İstanbulspor forması giyen Emrecan Uzunhan transferinde masadan kalktı. Genç stoperin bonservis bedeli için daha önce el sıkışan siyah-beyazlılar ile İstanbulspor ödeme planı konusunda anlaşmazlık yaşıyor.

Anlaşma sağlanmıştı

Skorer'de yer alan habere göre; Beşiktaş, 21 yaşındaki solak stoper için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etmişti. Kulüpler başarıya endeksli bonuslar konusunda da anlaşma sağlamıştı. 

Ödeme takviminde uzlaşılamadı

Ancak siyah-beyazlılar ile İstanbulspor’un ödeme takvimi üzerinde uzlaşamadığı ortaya çıktı. Beşiktaş’ın 1.5 milyon Euro'yu uzun vadede ödemeye çalıştığı, İstanbulspor’un ise bonservisin büyük kısmını peşin istediği vurgulandı.

Emirhan Topçu gündemde

Ödeme takviminde yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kulüplerin pazarlıkları askıya aldığı iddia edildi.Alternatif isimlerle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş’ın rotasını Çaykur Rizespor’un 21 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu’ya çevirdiği ileri sürüldü. Siyah-beyazlıların, başarılı futbolcu için Karadeniz ekibiyle temas kurduğu ve pazarlıkların devam ettiği aktarıldı.

Badra Cisse için harekete geçildi

Bu arada Beşiktaş’ın Teknik Direktör Valerien Ismael tarafından Avusturya kampına götürülen Badra Cisse’yi Türk statüsünde oynatmak için harekete geçtiği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
"39 derece ateşle oynatıldım. Sinirlendim aynayı indirdim"
Habere Git

U19 takımının kadrosunda yer alan 19 yaşındaki Fildişi Sahili stoperin Türk vatandaşlığına geçirilmesi konusunda resmi girişlerin başlatıldığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Alex Teixeira'nın yerine yeni 10 numara Premier Lig'den geliyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler