Beşiktaş, Bodo Glimt forması giyen Norveçli Patrick Berg'i transfer etmek istiyor

Arif Can Yıldız
28.06.2024 - 00:34 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 00:47

Transfer çalışmalarına Başkan Hasan Arat önderliğinde devam eden Süper Lig devi Beşiktaş, Bodo Glimt forması giyen Norveçli Patrick Berg'i transfer etmek istiyor.

Beşiktaş, Bodo Glimt forması giyen Norveçli Patrick Berg'i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası’nın son şampiyonu Beşiktaş, transfer konusunda hareketli günler geçiriyor. Giovanni van Bronckhorst’u teknik adamlığa getirdikten sonra Paulista’yı ve Rafa Silva’yı kadrosuna katan Kara Kartal bu kez rotayı Norveç’e çevirdi.

Norveçli orta saha

Sports Digitale’den Sercan Dikme’nin haberine göre Beşiktaş, Bodo Glimt forması giyen Norveçli Patrick Berg ile ilgileniyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Mats Hummels müjdesi: Anlaşma duyuruldu!
Habere Git

Sözleşmesini Nisan’da uzattı

26 yaşındaki orta saha Norveç ekibi ilen olan sözleşmesi geçtiğimiz Nisan ayında 2028’e kadar uzattı.

Bu sezon performansı

Nisan ayında başlayan Norveç Ligi’nde oynayan futbolcu, 2023/2024 sezonunda Norveç Kupası ve Avrupa Konferans Ligi olmak üzere 19 maça çıkarken 6 gol 2 asistlik katkı verdi. Berg, bu sene devam eden Norveç Ligi’nde ise takımının çıktığı 12 maçta da ilk 11 olarak sahaya çıktı ve 1 gol kaydetti.

Kariyerinde iki farklı takımda forma giydi

2014’ten beri altyapısından çıktığı Bodo Glimt’te forma giyen futbolcu 2022 yılında Lens forması ile 19 maçlık Ligue 1 tecrübesi yaşadı. Fransa’da 19 maçta boy gösteren 26 yaşındaki futbolcu Norveç dışında başka bir tecrübe yaşamadı.

Senin için hazırladığımız haberler