Beşiktaş'ta transfer harekatı! Kimler geliyor, kimler gidiyor...

23.06.2019 - 00:20 | Son Güncellenme: 23.06.2019 - 03:20

Beşiktaş'ta transfer harekatı! Kimler geliyor, kimler gidiyor...

Beşiktaş'ta 4 oyuncu ile yollar ayrılıyor! Transfer çalışmalarına devam eden Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaşta hangi oyuncuların gidecğei hangi oyuncuların takımda kalacağı yavaş yavaş şekillenmeye başladı. 

 

TRT Spor'da yer alan habere göre; Siyah beyazlı yönetim  Lens, Medel, Quaresma ve Roco ile yollarını ayırma kararı aldı.

 

Karius kalıyor

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, Alman kalecinin performansını beğendiği ve çok büyük bir sürpriz olmazsa, Beşiktaş’ta devam edeceği belirtildi.

 

Fouad Bachirou ile görüşüldü

Öte yandan Siyah-Beyazlı ekip, Malmö forması giyen 29 yaşındaki ön libero oyuncusu Fouad Bachirou ile İstanbul'da bir görüşme yaptığı ifade edildi. Fransız oyuncu bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde 2 maçta da Beşiktaş’a karşı ilk 11’de oynamıştı. 

 

Dorukhan'a transfer teklifi var mı?

Şu ana kadar kulübe başvuran 2 menajer Dorukhan Toköz için satış yetkisi istediği ancak kabul görmediği belirtildi. Bunun dışında Dorukhan için siyah beyazlı ekibe gelen resmi bir teklif ya da temas yok.

 

Bruno Peres’le prensipte anlaşıldı

Beşiktaş sağ bek transferi için Bruno Peres’le prensip anlaşmasına vardı. 29 yaşındaki oyuncunun bonservisi AS Roma’da. Oyuncu 2019 Aralık’a kadar Brezilya Ligi takımlarından Sao Paulo’da kiralık.  Oyuncu için 2 milyon avro bonservis bedeli isteniyor..

 

Boyd da tamam

Beşiktaş maaş konusunda Tyler Boyd ile anlaşmaya vardı. Portekiz ekibi Guimaraes ile görüşmeler devam ediyor. Beşiktaş taksitle ödemek istiyor bonservisi. Portekizliler peşinatı yüksek istiyor. Oyuncu başka takımlar da istiyor. Görüşmeler devam ediyor. 

 

Umut Meraş da indirime gidilmesini istiyor

Umut Meraş için 13 milyon TL'lik bir anlaşma vardı. Bursaspor “seçimden sonra” dedi. Beşiktaş teklifini 7 milyon TL’ye çekmeye hazırlanıyor.

Umut Meraş konusunda kulübün ısrarcı olmama sebebi ise Abdullah Avcı’nın raporu. Avcı 2 isim için özel not düştü...

”Oğuzhan Özyakup kalsın”

”2001’li sol bek Rıdvan Yılmaz iyi oyuncu, denemek istiyorum..”

 

Maaş listesinde tepede Vida

Beşiktaş’ta maaş listesinin en tepesinde Hırvat savunma oyuncusu Vida var. Satış planlamasında yok ama aldığı maaş nedeniyle “çok iyi bir teklif gelirse, değerlendirelim” düşüncesi mevcut.

Guimares'ten Boyd açıklaması

"Beşiktaş'ın teklifini söylememiz etik değil." (A Spor)

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler