Beşiktaş'ta transfer zirvesi! Yönetim ve Abdullah Avcı...

09.01.2020 - 10:37 | Son Güncellenme: 09.01.2020 - 10:42

Beşiktaş'ta transfer zirvesi! Yönetim ve Abdullah Avcı...

Süper Lig’in ilk yarısını 30 puanla 5.sırada bitiren Beşiktaş’ta gözler transfere çevrildi. Mali açıdan sıkıntılı bir süreç yaşayan siyah-beyazlılar, hem bu sorunları aşmak istiyor hem de devre arasında takıma direkt katkı verecek isimleri kadrosuna katmayı hedefliyor. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, teknik direktör Abdullah Avcı ile Antalya’da bir araya geldi. Pekiyi görüşmede neler konuşuldu? Detaylar haberimizde…

Ahmet Nur Çebi ile Abdullah Avcı arasında transfer zirvesi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalya’da kamp yapan takımla bir araya geldi. Teknik direktör Abdullah Avcı ile de takımın son durumu ve transfer konusu masaya yatırıldı.

Abdullah Avcı, istediği transferleri yönetime bildirdi

Çebi-Avcı zirvesinde yöneticiler de hazır bulunurken, deneyimli teknik adam transferdeki ihtiyaçları yönetime bildirdi.

Avcı’nın transferde beklentisi nedir?

Şampiyonluk planları yapan Abdullah Avcı, bir forvet bir de ofansif bir kanat oyuncusu transferini istiyor.

Kocadağ ve Torunoğulları yaptığı araştırma ve notlarını paylaştı

Bu arada Asbaşkan, Futbol A Takımı ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ ile Futbol Transfer, Scouting ve Futbol Yapılanmasından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları da yaptığı araştırmalar ve transfer notlarını bu görüşmede paylaştı.

Başkan Çebi’nin ilgisi futbolcuları memnun ediyor

TFF limitlerine göre 2 milyon lira harcama olanağı olan Beşiktaş yeni gelir için de çalışıyor. Ayrıca Başkan Ahmet Nur Çebi’nin takıma olan ilgisi futbolcuları memnun ediyor. Futbolcular başkanın ziyareti sebebiyle baskı altında kalmamak bir yana, birlikteliği daha derinden hissediyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler