Beşiktaş'ta transfer zirvesinden o iki forvetin ismi çıktı!

11.05.2018 - 08:37 | Son Güncellenme: 11.05.2018 - 08:37

Beşiktaş'ta transfer zirvesinden o iki forvetin ismi çıktı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, başkan Fikret Orman'la transfer zirvesinde bir araya geldi. Gündemde iki forvetin yanı sıra bir de sağ bekin ismi gündeme geldi. 

Beşiktaş’ın teknik patronu sezon başında transferi gerçekleşmeyen Burak Yılmaz veya Göztepe ile kiralık sözleşmesi biten Demba Ba’yı kadrosunda görmek istediğini söyledi. Sağ bekte zaman zaman yaşanan sorunu Adriano ile çözen Güneş bu bölge için de kaliteli bir oyuncuya ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

 

Süper Lig’i en azından ikinci sırada bitirerek, Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansını yakalamak isteyen Beşiktaş’ta yeni sezonun planlaması da şimdiden başladı. Önceki gün İngiltere’ye giderek transfer çalışmalarına start veren Başkan Fikret Orman’ın yolculuk öncesinde Teknik Direktör Şenol Güneş ile özel bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki zirvede yeni sezonun planlamasını yapan Başkan Orman ve Güneş’in öncelikle golcü transferi konusunda fikir birliğine vardığı öğrenildi. Negredo ve Vagner Love’dan istediği verimi alamayan Beşiktaş’ta, Şenol Güneş’in, Demba Ba ve Burak Yılmaz ikilisinden birinin alınmasına yeşil ışık yaktığı bildirildi.

Rafinha listede

Sezon başında Trabzonspor’a transfer olan eski öğrencisi Burak Yılmaz’ı çok istemesine rağmen alınmamasının sıkıntısını yaşadığını dile getiren deneyimli hocanın, yeni sezonda forvet hattının mutlaka elden geçirilmesi gerektiğini dile getirdiği öğrenildi. Yeni sezonda Beşiktaş’a geldiği ilk sezon olduğu gibi pas oyununa önem verecek olan Şenol Güneş’in, bu nedenle oyunu iki yönlü oynayan bir orta saha oyuncusunun alınmasının da doğru bir hamle olacağını söylediği ifade edildi.

Andres Beck gittikten sonra sağ bekteki sorunları zaman zaman Adriano ile çözen tecrübeli teknik adam, bu bölgeye de mutlaka bir transfer istediğini Başkan Fikret Orman’a bildirdi.

Özellikle Bayern Münih’te top koşturan Rafinha ismi üzerinde duran Beşiktaş Yönetimi’nin, Şenol Güneş’le yapılan görüşmeden sonra forvet, orta saha ve sağ bek çalışmalarıma hız verdiği kaydedildi.

Burak Yılmaz'dan 23 gol

Burak Yılmaz bu sezon 25 maçta forma giydi, 23 gol kaydetti. Bu karşılaşmaların tamamında ligde görev alan 32 yaşındaki futbolcu, 4 de asiste imza attı. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler