Beşiktaş'ta transferde Jan Vertonghen sürprizi!

02.07.2020 - 09:05 | Son Güncellenme: 02.07.2020 - 09:09

Kadrosuna deneyimli bir defans oyuncusunu katmak isteyen Beşiktaş'ın Jan Vertonghen'i kadrosuna katmak istediği gündemde. Jan Vertonghen'e nasıl bir teklif yapılacak? Transferle ilgili son durum...

Beşiktaş'ta transferde Jan Vertonghen sürprizi!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş, Jan Vertonghen ile görüştü mü? Transferde son durum ne? İşte detaylar…

Beşiktaş, Jan Vertonghen’i gündemine aldı

Skorer’in haberine göre; Türkiye'de transfer döneminin henüz ilk gününde savunmaya dev bir takviye için hamlede bulunan siyah-beyazlılar, Tottenham'ın sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan yıldız savunmacı Vertonghen’i gündemine aldı.

Sergen Yalçın olumlu rapor verdi

33 yaşındaki Jan Vertonghen'in transferine teknik heyet olumlu rapor verdi. Yıldız oyuncunun transfer süreci, şartların ve maliyetlerin görüşülme aşamasında.

Jan Vertonghen kimdir?

1.89 boyundaki 33 yaşındaki Belçikalı savunma oyuncusu, 2012-2013 sezonundan bu yana Tottenham forması giyiyor.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Jan Vertonghen, Tottenham formasıyla bu sezon 19'u Premier Lig, 3'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 26 resmi maça çıkarken bu karşılaşmalarda 2 gol 1 de asistin altına imzasını attı. Tecrübeli savunma oyuncusu asıl mevkii olan stoperin yanısıra sol bekte de oynayabiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler