Beşiktaş'ta Transferleri Şenol Güneş Mi Yapıyor? Flaş Açıklama: Bitti...

İsa Kethüda
04.02.2022 - 11:53 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 12:00

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gelecek sezon için takımı Şenol Güneş'in çalıştıracağı iddialarına yanıt verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta Transferleri Şenol Güneş Mi Yapıyor? Flaş Açıklama: Bitti...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta gelecek sezon takımı kimin çalıştıracağı konusundaki tartışmalar bitmiyor. Beşiktaş yönetimi gelecek sezon için teknik direktör arayışını durdurduğunu açıklarken Gedson Fernandes transferinin yapılması kafa karıştırdı.

Gedson Fernandes'i Şenol Güneş mi istedi?

Gazeteci Mehmet Demirkol, gelecek sezon Beşiktaş'ı Milli Takım'dan ayrılan Şenol Güneş'in çalıştıracağını belirterek Gedson Fernandes transferinin onun isteği doğrultusunda yapıldığını söyledi.

Çebi'den Şenol Güneş iddialarına yanıt

Şenol Güneş iddialarının son günlerde sık sık dile getirilmesinin ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi konuyla ilgili açıklama yaptı.

Çebi: Beni hocam Önder Karaveli... Bitti

Çebi, basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı: "Önder Karaveli'den başka bir hocanın adının konuşulmasını doğru bulmuyorum. Şenol Hoca'yı severiz. Kıymetlidir. Türk futbolunda yeri önemlidir, Beşiktaş'a büyük katkılar vermiş... Ama benim hocam Önder Karaveli. Bitti."

"Önder Karaveli'yi seviyoruz"

Daha önce Önder Karaveli ile yollarına devam edeceklerini söylediğini belirten Başkan Çebi, "Biz hocamızı seviyoruz. Mutluyuz" diye konuştu.

Kazancı: Teknik direktör arayışlarını bitirdik

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, 5 gün önce yaptığı açıklamada teknik direktör arayışını durdurduklarını söylemişti. Kazancı, "Önder Hoca sezon sonuna kadar görevdeyken aktif şekilde başka teknik direktörlerle görüşmek doğru değil. O yüzden hoca arayışını durdurduk" demişti.

İlgini Çekebilir
"Şenol Güneş'i severiz ama hocamız Önder Karaveli. Bitti"
Habere Git

"Sezon sonu konuşulur, karar verilir"

Şenol Güneş'in çok önemli bir hoca olduğunu belirten Kazancı şunları söylemişti: "Beşiktaş ile başarılar kazanmış bir hoca ama Önder hocamız buradayken biriyle görüşmemiz zaten doğru olmaz. Sezon sonunda tekrar oturup konuşulur ve bir karar verilir."

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Larin'e rest! İşte listedeki golcü...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler