Beşiktaş'ta Vagner Love'dan Bayern Münih, derbi ve Negredo açıklaması!

14.02.2018 - 13:13 | Son Güncellenme: 14.02.2018 - 13:13

Video-Beşiktaş'ta Vagner Love'dan Bayern Münih, derbi ve Negredo açıklaması!

Beşiktaş'ta Vagner Love'dan Bayern Münih, derbi ve Negredo açıklaması!

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Vagner Love, Vodafone Park Kartal Yuvası’nda taraftarlarla bir araya geldi. Love, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Love, gol hedefi, şampiyonluk yarışı, Bayern Münih ve Fenerbahçe maçları hakkında konuştu. Love’un açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Taraftarlara mesaj

Bu sevgiyi, ilgiyi en iyi şekilde cevaplamak istiyorum. Tüm sevgililere de güzel bir 14 Şubat diliyorum. Ben Beşiktaş’ta çok güzel bir dönem geçiriyorum.

Bayern Münih ve Fenerbahçe maçları hakkında…

İlk başta Konya maçımız var. Maç maç düşünmemiz lazım. Cuma günü çok zor bir maç oynayacağız. Şu an Bayern ve Fenerbahçe maçlarını düşünecek halimiz yok. Cuma gününü düşünüyoruz. Bütün amacımız Konyaspor maçı. Daha sonra Bayern Münih maçını düşünmeye başlayacağız.

Forvette kim oynayacak? Negredo ve Larin yorumu…

Negredo ile bir rekabet yok. Eğer bir rekabet olursa da bu Beşiktaş’ın lehine olacaktır. Kim oynarsa oynasın en iyisini yapmaya çalışacak. Gol atmaya çalışacak. Takıma yardımcı olmak kendimize yardımcı olmak anlamına da geliyor. Ben de oynasam, Negredo da oynasa, Larin de oynasa gol atmasını diliyorum. İyi bir rekabet olacak. En sonunda kazanan Beşiktaş olacak.

“Quaresma büyük bir futbolcu”

Neden öyle olsun ki? Ricardo Quaresma büyük bir futbolcu. Beni en iyi karşılayanlardan biriydi. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve aynı dili konuşuyoruz. Saha dışındaki iyi ilişkilerimiz saha içine de yansıyacaktır.

“Şampiyonluk son ana kadar devam edecektir”

Aradaki ufak puan farkı ligin ne kadar iyi olduğunu ve ligin ışıl ışıl parladığını gösteriyor. Ligdeki şampiyonluk yarışının son ana kadar devam edeceğini düşünüyorum.

Love kaç gol atmayı planlıyor?

Gol atmak benim işim. Arkadaşlarıma yardımcı olma şeklim gol atmakla oluyor. Hiçbir zaman gol hedefi koymadım. Önceki takımlarda da böyle oldu. Gol attığım sürece arkadaşlarıma yardımcı olmuş olurum.

Video-Vagner Love'ın açıklamaları

Senin için hazırladığımız haberler