Beşiktaş'ta Valerien İsmael, Kasımpaşa yenilgisinin sebebini açıkladı!

25.04.2022 - 23:13 | Son Güncellenme: 25.04.2022 - 23:21

Süper Lig'de 34. haftanın kapanış mücadelesinde Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Beşiktaş'ta ilk yenilgisini yaşayan Valerien Ismael, maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Beşiktaş'ta Valerien İsmael, Kasımpaşa yenilgisinin sebebini açıkladı!

AJANSSPOR - HABER

Son 6 maçın 5'ini kazanan Kasımpaşa'yı dolu tribünler önünde Vodafone Park'ta konuk eden Beşiktaş, Jackson Muleka (2) ve Ben Ouannes'in gollerine engel olamayınca sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı, hedefleri yolunda ağır yara aldı. Valerien Ismael de Kara Kartal'daki ilk yenilgisini yaşadı.

 

Beşiktaş'ın teknik direktörü Ismael, takımın başında ilk mağluiyetini aldı. Fransız teknik adam bu süreçte 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Karşılaşma sonrası çok üzgün olduklarını dile getiren Guadeloupe asıllı Fransız teknik adam Valérien Ismaël, şu ifadeleri kullandı:

 

"Biraz daha dikkatli ve kararlı olsaydık, o golleri yemezdik"

 

"Taraftarımız bize inanılmaz bir destek gösterdi. Gerçekten harika bir taraftarımız var. Bu tarz maçlarda bu sevgiye bu desteğe bir karşılık vermemiz gerekiyor. Bizim karşılık vermeniz lazımdır. Zaten performansla gol ile bunu yapmamız gerekiyor. Bunu yapamadığımız zaman tabi acı verici oluyor. Herkes çok üzgün. Bu durumu yaşadığımız için çok üzgünüz. Başımızı dik tutacağız. Pazar günü bir maçımız var. Tekrar bu hataları tekrardan yapmamaya çalışacağız. Fırsatlar yaratmaya bu fırsatları değerlendirmeye devam edeceğiz.  Penaltı pozisyonunu görmedim. Açıkçası tekrar izlemem lazım. Tekrar analiz etmemiz lazım.  Yediğimiz golleri yemezdik. O noktalarda biraz daha dikkatli ve kararlı olsaydık o golleri belki yemeye bilirdik. Üzerinde çalışacağız."

İlgini Çekebilir
CANLI | Beşiktaş - Kasımpaşa
Habere Git

"Fırsatlar yarattık, yaratmadık değil ama atamadık"

Hucümda daha acımasız olmaları gerektiğinin altını çizen Valerien İsmael "Kazanmak için tabiki gol atmamız gerekiyor. Fırsatlar da bulduk ilk yarıda Welinton, Josef,  Ghezaal ile... Dediğim gibi bir penaltı kazandık ama ofsayt aldık, ikinci yarıda da yeni fırsatlarımız oldu.  Fırsatlar yarattık, yaratmadık değil ama atamadık. Yine bir golümüz var. Ofsayttan dolayı iptal olan... Hücumda biraz daha acımasız olmamız gerekiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler