Beşiktaş'ta Vida çıkmazı! Yönetimin eli kolu bağlı...

13.04.2019 - 08:56 | Son Güncellenme: 13.04.2019 - 11:56

Beşiktaş'ta Vida çıkmazı! Yönetimin eli kolu bağlı...

Gelecek sezon takım maliyetini düşürmek isteyen Beşiktaş yönetimi, özellikle yabancı futbolculara gelen teklifleri değerlendirmeyi planlıyor. Ancak Vida'nın takımdan ayrılmaya sıcak bakmadığı iddia edildi.  

Gelecek sezon takımı hem gençleştirmek isteyen hem de yüksek maliyetli futbolcuları satarak mali açıdan elini rahatlatmak isteyen Beşiktaş, yaz transfer döneminde önceliği satışa verecek. Siyah beyazlılar 1 yıl daha sözleşmesi olan Quaresma başta olmak üzere Lens, Medel ve Vida başta olmak üzere gelecek tekliflere sıcak bakıyor. 

Özellikle Vida’ya cazip teklifler geldiği ancak Hırvat futbolcunun “Ben ve ailem Beşiktaş’ta çok mutluyuz. Ayrılmak istemiyoruz” dediği öğrenildi. Vida’nın siyah beyazlılara olan aidiyeti bir yandan yönetimi memnun etse de diğer yandan ekonomik olarak elini kolunu bağlıyor.

GENÇ GURBETÇİLERE YÖNELECEK

2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Vida, Beşiktaş’tan yıllık 3 milyon Euro alıyor. Beşiktaş, gelecek sezon planlamasında en yüksek maaşı bir iki istisna hariç, en 2.5 milyon Euro’nun altına düşürmek istiyor. Devre arası kulüp arayışı olumlu sonuçlanmayan Quaresma, teklif olursa elden çıkartılacak. 

Beklentileri tam anlamıyla karşılamayan ve 3 yıl daha sözleşmesi olan Lens ile yıllık 2.3 milyon Euro alan ve 2 yıllık daha mukavelesi olan Medel de uygun teklifler karşılığında elden çıkartılabilecek. Siyah beyazlılar yaş ortalamasını düşürmek için gurbetçi oyuncular başta olmak üzere genç oyunculara yönelecek. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler