Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Antalyaspor maçını da kaçırabilir!

İsa Kethüda
01.11.2023 - 09:20 | Son Güncellenme: 01.11.2023 - 11:36

Karın ağrısı ve yüksek ateş nedeniyle hastaneye yatırılan Vincent Aboubakar'ın, Antalyaspor ile oynanacak maçta da forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Antalyaspor maçını da kaçırabilir!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş forması giyen, karın ağrısı ve yüksek ateş nedeniyle hastaneye yatırılan ve Gaziantep FK maçında forma giyemeyen Vincent Aboubakar'ın henüz iyileşmediği öğrenildi.

Aboubakar ilaçlara karşı zayıf reaksiyon veriyor

Fanatik'te yer alan habere göre; hastanede tedavisi süren Kamerunlu oyuncunun ilaçlara karşı zayıf reaksiyon verdiği belirtiliyor. 

Aboubakar, Antalyaspor maçını da kaçırabilir

Soğuk algınlığı rahatsızlığı bulunan Aboubakar’ın, tedavi sürecinin uzaması halinde Antalyaspor deplasmanında da Cenk Tosun’un hücum hattında gol yükünü sırtlayan isim olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan sol beke yeni aday!
Habere Git

Cenk Tosun ilk golünü attı

Vincent Aboubakar'ın yerine Gaziantep FK karşılaşmasında maça ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan Cenk Tosun, maçı 1 golle tamamlamış ve bu sezon da ilk golünü kaydetmişti.

Ghezzal'ın adalesinde gerilme ve ödem tespit edildi

Öte yandan Beşiktaş Kulübü, Gaziantep FK maçında sakatlanan Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal'ın sol uyluk iç adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini bildirdi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımızın 30 Ekim 2023 tarihinde Trendyol Süper Lig'de Gaziantep FK ile oynadığı müsabakanın 20. dakikasında uyluk bölgesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Rachid Ghezzal'ın Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk iç adalesinde (adduktor longus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir" denildi.

İlgini Çekebilir
Ebrar ve Zehra en zenginler listesinde!
Habere Git

Rachid Ghezzal 3 hafta yok

Bu sezon sakatlığı nedeniyle 9 karşılaşmada forma giyemeyen Rachid Ghezzal'ın yaklaşık olarak 3 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Cezayirli yıldız bu sezon forma giydiği 10 karşılaşmada 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman?

Antalyaspor ile Beşiktaş arasındaki mücadele 5 Kasım Pazar günü oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler