Son Dakika | Beşiktaş, Weghorst'un Bonservisini Alacak Mı?

Salim Manav
31.08.2022 - 10:08 | Son Güncellenme: 31.08.2022 - 10:13

Beşiktaş'ta yönetim taraftarın beğenisini kazanan yıldız isim için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Burnley ile anlaşarak Weghorst'un bonservis bedelini düşürmeye çalışacak. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Beşiktaş, Weghorst'un Bonservisini Alacak Mı?

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında evinde Sivasspor'u 3-1 yendi. Siyah-beyazlıların yeni transferlerinden Wout Weghorst ise Beşiktaş'ta bir ilki yaşadı.

Weghorst, 2014-15'ten bu yana bir Süper Lig sezonunun ilk dört haftasında da gol katkısı yapan ilk Beşiktaş oyuncusu olarak kayıtlara geçti.

4 maçta 5 gole katkı yaptı, yönetim harekete geçti!

Sivasspor, Alanyaspor ve Kayserispor maçlarında asist yapan Hollandalı golcü, Sivas mücadelesinde bir de gol atarken, Karagümrük karşılaşmasında da rakip ağları havalandırma başarısı gösterdi.

4 maç sonunda 2 gol, 3 asiste ulaşan Hollandalı'nın bonservisinin sezon bitmeden alınması gündeme geldi.

Satın alma opsiyonu 10 milyon Euro

Sabah gazetesinin haberine göre; önümüzdeki günlerde Beşiktaş yetkililerinin, Burnley ile temaslara başlayacağı ve 30 yaşındaki yıldızın 10 milyon Euro'luk opsiyonu ile ilgili pazarlık yapacakları kaydedildi.

Tecrübeli golcünün de siyah-beyazlı formayla devam etme arzusunda olduğu ifade edildi. Bu arada Weghorst bu sezon 3 milyon Euro (Yaklaşık 55 milyon TL) alacak.

Senin için hazırladığımız haberler