Beşiktaş'ta yeniden Boupendza sesleri

Eren Tuncay
11.02.2023 - 12:24 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 12:31

Son dakika transfer haberleri. Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen ve Fabio Borini'yle ilgilenen Beşiktaş'ta Aaron Boupendza yeniden gündeme geldi.

Beşiktaş'ta yeniden Boupendza sesleri

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken, siyah-beyazlılar son olarak kadrosuna Sampdoria'dan stoper Omar Colley'i kattı. Şimdi sırada hücum bölgesine takviye var.

Öncelik Fabio Borini'deydi

Beşiktaş bir süredir Fatih Karagümrük'te özellikle bu sezon çıkış yakalayan ve 21 maçta 14 gol 8 asistle 22 gollük katkı sağlayan İtalyan oyuncuyla ilgileniyor.

Fabio Borini'nin maliyeti

Siyah-beyazlılar normal şartlarda Fabio Borini'ye yıllık iki milyon Euro'dan üç yıllık sözleşme ve Fatih Karagümrük'e 1.5 milyon Euro bonservis ödemeyi kabul etmişti.

İlgini Çekebilir
Omar Colley, Beşiktaş'ta
Habere Git

Boupendza, Türkiye için hazır

Fotomaç'ın haberine göre Hatayspor'da Süper Lig gol kralı olan Aaron Boupendza'nın menajeri Ekim ayından beri sakat olan oyuncunun sağlık raporlarını kulübe gönderdi. İki hafta içinde %100 sahalara dönebileceğiyle ilgili doktor raporlarını sunarken, Boupendza'nın Türkiye'ye dönmeye hazır olduğunu iletti.

Aaron Boupendza'nın maliyeti

Yine haberdeki detaya göre Aaron Boupendza için 1.2 milyon Euro'dan üç yıllık sözleşme ve kulübüne bonservis ödenmeyecek olması Beşiktaş'ın ilgisini çekti.

Son karar Güneş'te

Fabio Borini ve Aaron Boupendza arasındaki son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş verecek.

İlgini Çekebilir
Çebi maçların sayılmasını istemiyor! "Bazı takımların işine gelmiyorsa sineye çeksinler"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler